Καταγγελία για μη τήρηση του υγιειονομικού πρωτοκόλλου από τα Τρίκαλα

Το ντέρμπι του ΓΣ Αλμυρού και  του ΑΟ Τρικάλων, ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να αναδεικνύονται νικητές. Ωστόσο, ο ΑΟ Τρικάλων με ανακοίνωσή τους κατήγγειλαν τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα, ο οποίος έλαβε εν τέλει χώρα κόντρα στα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν επιβληθεί ήδη από τις απαρχές του 2022!

Η ανακοίνωση:

«Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στον Αλμυρό από τον τοπικό Γυμναστικό με σκορ 85-78 σε ακόμη ένα ματς με τις απουσίες των Γκαντιά (θετικός στον κορωνοϊό) Αθανασόπουλου (θλάση στη γάμπα) και Μαρτζέλη κόντρα σε υγειονομικά πρωτόκολλα και κυριολεκτικά ματς παρωδιά από πολλές απόψεις!

Στα αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα ο Αλμυρός με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση κόντρα στην νωχελική άμυνα των κυανέρυθρων.
Στο ημίχρονο η απόδοση των παικτών μας ανέβηκε κατακόρυφα, με σωστές επιλογές σε επίθεση και σφικτή άμυνα αλλά το διαιτητικό δίδυμο φρόντισε να «τελειώσει» το ματς με τεχνική σε παίκτη μας που σηκώθηκε για να γίνει αλλαγή και αποβολές μελών της αποστολής μας για διαμαρτυρίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Πριν ξεκινήσει το ματς έγινε καταγγελία από την ομάδα μας για τη μη τήρηση του υγιειονομικού πρωτοκόλλου (χρήση μάσκας) και 10% πληρότητα στις κερκίδες του Γυμναστηρίου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανεβάζουμε πάνω από 85 φίλαθλοι της τοπικής ομάδας βρίσκονται στις κερκίδες των 96 θέσεων (με βάση τα πλαστικά καθίσματα). Ο κομισάριος του αγώνα κ. Βαρνάς όπως και οι δυο διαιτητές κκ Κατωτικίδης (Δυτ. Μακεδονία)-Κωνσταντινέλης (Θεσ/νικη) της αναμέτρησης αδιαφόρησαν για τις συστάσεις μας να περιμένουμε την αστυνομία και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Κάποια στιγμή κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθαν και δύο αστυνομικοί απο το τοπικό Τμήμα αλλά δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε μεταξύ αυτών και του Κομισάριου καθώς δεν καλεστήκαμε για τα παράπονά μας.
Στο τέλος δε, μέσα στον πανικό τους, επικαλέστηκαν την άδεια αθλητικής εγκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου η οποία δεν αναφέρει τη χωρητικότητα αλλά την κατηγορία στην οποία ανήκει η εγκατάσταση. Στην Κατηγορία Δ η οποία αφορά γήπεδα χωρίς θεατές και έως 1000 άτομα.

Με λίγα λόγια ένα γήπεδο 100 θετατών ή ένα γήπεδο 900 θεατών ανήκουν επίσης στην κατηγορία Δ η οποία καμία σχέση δεν έχει με την ενδειξη της χωρητικότητας του αθλητικού γυμναστηρίου και φυσικά αναφέρεται μόνο σε καθίμενους.