Καταδικάζει τα γεγονότα το Ψυχικό

psixiko-logoΑνακοίνωση εξέδωσε το Ψυχικό για τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Φιλαθλητικό με την οποία καταδιικάζει τα όσα έγιναν ενώ τονίζει μεταξύ άλλων πως θα πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην παναληφθούν παρόμοια γεγονότα.

Η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Ψυχικού καταδικάζει απερίφραστα όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα Ψυχικό – Φιλαθλητικός!

Τονίζουμε πως ο σύλλογος πρεσβεύει -από την ημέρα ίδρυσής του- το ήθος και την ευγενή άμιλλα. Υπό αυτό το πρίσμα, καταδικάζουμε όσα συνέβησαν εντός του αγωνιστικού χώρου μετά τη λήξη του Σαββατιάτικου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αισθανόμαστε συνυπεύθυνοι για την έκταση που πήραν τα επεισόδια μεταξύ των αθλητών της ομάδας μας και αυτών του Φιλαθλητικού, σωματείο με το οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις. Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να τα καταστείλουμε εν τη γενέσει τους. Γι αυτό το λόγο, υποσχόμαστε στο φίλαθλο κοινό ότι θα πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα έτσι ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα.

Όλα όσα συνέβησαν είναι πρωτόγνωρα για το σωματείο μας. Τα προσπερνάμε και απλώνουμε το χέρι ως ένδειξη φιλίας στον Φιλαθλητικό».