Καταδικάζει την επίθεση ο Πανελλήνιος

Την επίθεση που δέχτηκαν οι φίλαθλοι του Σπόρτιγκ καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος. Οι «Ολυμπιονίκες» καταδικάζουν τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα, ενώ παράλληλα εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τα μέσα που αναφέρουν ως υπαίτιους τους φιλάθλους του Πανελληνίου.

Η ανακοίνωση: 

«To Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Γ.Σ. έπειτα από τα γεγονότα στο κλειστό της Κυψέλης κατά τον χθεσινό αγώνα μπάσκετ Πανελλήνιος – Σπόρτιγκ, συνήλθε εκτάκτως και δηλώνει τα ακόλουθα:

Καταδικάζει απερίφραστα τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο γήπεδό του κατά τον αγώνα μπάσκετ Π.Γ.Σ. – ΣΠΟΡΤΙΓΚ από απρόσκλητους αγνώστους προς τους φιλάθλους του ΣΠΟΡΤΙΓΚ, διότι φιλάθλους του Πανελληνίου Γ.Σ. δεν βρήκαν, και εναπόκειται στην Αστυνομία να ερευνήσουν για την ταυτότητα των αγνώστων από αυτούς που έχουν συλληφθεί.

Παράλληλα εκφράζει την θλίψη του και την δυσαρέσκειά του προς όποια μέσα ενημέρωσης αβασάνιστα ανέφεραν ως υπαίτιους για τα γεγονότα φιλάθλους  από την πλευρά του Πανελληνίου Γ.Σ. ο οποίος είναι γνωστό ότι στην πολυετή ιστορία του είναι ο πρεσβευτής του κοσμίως και ειρηνικώς ευ αγωνίζεσθαι».