Καταπέλτης η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγία Παρασκευή

“Καμπανάκι” αφύπνισης χτύπησε για μία ακόμη φορά η Αγία Παρασκευή προς την ΚΕΔ. Με μία ανακοίνωση καταπέλτη της η ΚΑΠ επισημαίνει προς τους αρμόδιους ότι θα πρέπει να ασχοληθούν με τις διαιτησίες των αναμετρήσεων. Όπως μάλιστα καταλήγει στην ανακοίνωσή της “Ο χρόνος τελειώνει… Θα δράσουμε πλέον με κάθε τρόπο, μέχρι να αφυπνιστεί η Πολιτεία και θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανά της, στα οποία εξακολουθούμε ακράδαντα να πιστεύουμε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγία Παρασκευή αναφέρει:

“Αν έχουν απομείνει στα μέλη της ΚΕΔ ιχνοστοιχεία ευσυνειδησίας για το έργο που έχουν ορισθεί να φέρουν εις πέρας, ας ασχοληθούν με τη διαιτησία των Στρέμπα – Τσάτση, στον χθεσινό αγώνα Τρίτων – ΚΑΠ, της 13ης αγωνιστικής.

Αν ενδιαφέρονται για το πρόσωπο της διαιτησίας, άρα και για τη δική τους έξωθεν καλή μαρτυρία, ας αναζητήσουν μόνοι τους τα στοιχεία,. Εμείς, πλέον, δε συμμετέχουμε σε καμία επικοινωνία – παρωδία και δεν υποβάλλουμε κανένα αίτημα, διότι μας αγνοούν συστηματικά και απροκάλυπτα. Στείλαμε τρεις επιστολές, ζητώντας μάλιστα και συνάντηση, και δεν πήραμε απάντηση!!! Στείλαμε CD με 34 φάσεις και ακόμη περιμένουμε τις αποφάσεις. Ζητήσαμε εξαίρεση διαιτητή και μας τον όρισαν ξανά, με την προφορική διαβεβαίωση ότι του… έκαναν συστάσεις. Κι όμως έκανε τα ίδια και χειρότερα, παρουσία του παρατηρητή διαιτησίας (κ. Μουζάκη της ΚΕΔ). Βγάλαμε και σχετική ανακοίνωση, αλλά μάταια. “Εις ώτα μη ακουόντων”…

Χθες βρεθήκαμε για πολλοστή φορά φέτος στο ίδιο έργο θεατές, όπως συνέβη στα παιχνίδια με ΑΕΝΚ, Ερυθραία και Παπάγου. Έγιναν σημεία και τέρατα στα τελευταία λεπτά και οι λιγοστοί φίλαθλοι του φίλου σωματείου του Τρίτωνα, παρακολούθησαν προβληματισμένοι μια διαιτητική παρωδία, που κορυφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Δυστυχώς, η Καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής πληρώνει το τίμημα της προσφυγής. Πληρώνει το ότι απέναντι σε πιέσεις, στο κλίμα εκφοβισμού, στην ανομία και στην καθεστωτική νοοτροπία, έφτασε το θέμα μέχρι τέλους, δικαιώθηκε πανηγυρικά και αγωνίζεται στη Β’ εθνική.

Μερικοί δεν το χώνεψαν, γιατί τους χαλάσαμε τη σούπα. Μας το έλεγαν, άλλωστε. Οι … φήμες μας είχαν υποβιβάσει πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί έπρεπε τα υπόλοιπα σωματεία να πάρουν το μήνυμα της “καλής συμπεριφοράς”. Όσοι δυσφημούν το άθλημα που όλοι αγαπάμε, είναι ελεεινοί, μικρόψυχοι, εκδικητικοί κι ασήμαντοι, καταδικασμένοι στη συνείδηση των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων του χώρου.

Ο χρόνος τελειώνει… Θα δράσουμε πλέον με κάθε τρόπο, μέχρι να αφυπνιστεί η Πολιτεία και θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανά της, στα οποία εξακολουθούμε ακράδαντα να πιστεύουμε”.