Αφού ξεκουράστηκαν αρκετά το πρόγραμμα ρίχνει τις διεκδικήτριες ομάδες της κορυφής κατευθείαν στα… βαθιά!

Η Χαλκηδόνα έκοψε το νήμα πρώτη στο 2010 και αν θέλει να παραμείνει εκεί θα χρειαστεί να ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο του μαχητικού Μαντουλίδη, ενώ για να μη μεγαλώσει η διαφορά με τη κορυφή Κένταυρος Καλλικράτειας και Ανατόλια θα χρειαστεί να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω αφού και οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας απέναντι σε ΧΑΝΘ και Ασβεστοχώρι αντίστοιχα. Πάντως έχουν πολλές ελπίδες να τα καταφέρουν.

Η Ελευθερούπολη πάντως ελπίζει κάποιος απ’ όλους να μη τα καταφέρει προκειμένου με ενδεχόμενη νίκη της απέναντι στους Τιτάνες Δράμας να σκαρφαλώσει λίγο περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο τελευταίος μήνας του 2010 ήταν από τους καλύτερους για τον Ιωνικό και τον ίδιο αποδοτικός ευελπιστεί να είναι και ο πρώτος της νέας χρονιάς με πρώτο «εμπόδιο» τον Πολύγυρο.

Η Κομοτηνή έχει τον πρώτο λόγο και ελπίζει και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος στη νέα χρονιά απέναντι στον Γαλαξία Αδένδρου ενώ ως ντέρμπι των προβλημάτων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της Δόξας Δρυμού κόντρα στον Μακεδονικό, αφού ταλαιπωρούνται και οι δύο ομάδες από πολλά και διάφορα προβλήματα οικονομικής και αγωνιστικής φύσης. Προβλέψεις σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν σ’ αυτή τη περίπτωση όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής είναι:

Δόξα Δρυμού – Μακεδονικός (ΔΑΚ Μυγδονίας, 18:00)
Κομοτηνή – Γαλαξίας Αδένδρου (Κομοτυηνής, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Πολύγυρος (Ιωνίας Διαβατών, 18:00)
Κένταυρος Καλ/τειας – ΧΑΝΘ (Αγ. Παύλου, 18:00)
Ασβεστοχώρι – Ανατόλια (Ασβεστοχωρίου, 18:00)
Ελευθερούπολη – Τιτάνες Δράμας (Ελευθερούπολης, 18:00)Χαλκηδόνα – Μαντουλίδης (Μαντουλίδη, 18:00)