Κατιάκος: «Προσεκτικοί με το Πέραμα»

Η ήττα στις Σέρρες ανήκει στο παρελθόν για τον ΟΦΗ καθώς πλέον ακολουθεί το εντός έδρας ματς με το Πέραμα. Ο Δημήτρης Κατιάκος εκ των κορυφαίων των κρητικών της αναμέτρησης με τους Ικάρους μίλησε στο gentikoule.gr  για το παιχνίδι που ακολουθεί, για τη δική του παρουσία στον αγώνα με τους «κυανοκίτρινους» αλλά και για το τι περιμένει ο ίδιος από την ομάδα του.

Αναλυτικά :

Για το πως ήρθε η ήττα στις Σέρρες…

«Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως το γυρίσαμε και έγινε ντέρμπι όπως το περιμέναμε όλοι. Δύο-τρία φαλτσοσφυρίγματα στο τέλος αλλά και κάποια λάθη μας στέρησαν την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να “κλειδώσουμε” το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε και χάσαμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Πέραμα…

«Το Πέραμα έφτιαξε γρήγορα ομάδα. Έχουν δύο πολύ καλούς παίκτες τον Κορωνίδη και τον Μίχαλο και γενικά μια καλή ομάδα. Το παιχνίδι όμως είναι στην έδρα μας και θεωρώ πως και με την βοήθεια του κόσμου θα το πάρουμε. Θα έχουμε σημαντικές απουσίες, αυτή του Καραδολάμη και μάλλον του Μπαλάφα και επειδή θα παίξουμε χωρίς αυτούς τους παίκτες αλλά και κόντρα σε μια καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι περιμένει ο ίδιος από την ομάδα του…

«Νομίζω πως αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς η ομάδα θα ήταν πολύ καλύτερη. Είμαστε μια “γεμάτη” ομάδα, με πολύ ταλέντο και θα πάμε καλά. Τώρα το που θα φτάσουμε θα το δούμε στην συνέχεια. Είναι μια περίεργη κατηγορία η Α2 και το έχουν δείξει και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα».

Για το αν η εμφάνιση του στις Σέρρες είναι ένα μήνυμα για το τι θα δούμε από τον ίδιο στην συνέχεια..

«Έτυχε και έδωσαν δύο ανύπαρκτα φάουλ νωρίς στον Τουτζιαράκη και μπήκα γρήγορα στο παιχνίδι. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να κερδίζει η ομάδα. Στις Σέρρες ήμουν σε καλή μέρα και βοήθησα, όμως αυτό που με νοιάζει είναι να παίρνει η ομαδα τη νίκη. Τώρα αν τυγχάνει να είμαι και εγώ καλός ακόμα καλύτερα».