Κατσαβόπουλος: «Ανταγωνισμός και στις δύο ομάδες»

«Μου αρέσει που είμαι μέλος και στις δύο ομάδες του Συλλόγου. Βέβαια στον Έσπερο ΑΟΠΑ ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και μεγαλύτερα τα κορμιά.Όμως και στους Νέους υπάρχει ανταγωνισμός». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο νεαρός φόργουορντ, Λευτέρης Κατσαβόπουλος που έχει συγκεκριμένο ρόλο με τον Έσπερο ΑΟΠΑ στη Γ’ Εθνική και παράλληλα αγωνίζεται με τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η.

-Οι διαφορές στις δύο Κατηγορίες;

«Σημαντικές, στη Γ’ Εθνική όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν στο δυναμικό τους παίκτες με εμπειρία από μεγαλύτερες Κατηγορίες και ποιότητα. Έτσι εμείς οι νεαροί παίρνουμε μαθήματα. Παράλληλα και στην Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η υπάρχουν δυνατές ομάδες. Σε κάθε περίπτωση εμείς οι νεαροί κερδίζουμε εμπειρίες».

-Το σχόλιο σου για τα παιχνίδια με Κεφαλλονιά και Κεραυνό;

«Η Κεφαλλονιά είναι δυνατή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και βρίσκεται αήττητη στην κορυφή, αυτό για εμάς αποτελεί έξτρα κίνητρο. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Κεραυνό έχει χαρακτηριστικά τελικού, αλλά δικός μας στόχος είναι η νίκη».

-Ποιος ο στόχος των δύο ομάδων;

«Με τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ θέλουμε να πετύχουμε την παραμονή. Η εξασφάλιση της παραμονής είναι ο στόχος του Έσπερου ΑΟΠΑ και όταν εξασφαλιστούμε τότε θα μπορούμε να κυνηγήσουμε το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη».

-Ο δικός σου στόχος;

«Να καταφέρω με δουλειά στο γήπεδο να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ».

-Τα προγνωστικά σου για τον τίτλο στην Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η και τη Γ’ Εθνική;

«Στην Α1 Κατηγορία πιστεύω ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η Κεφαλλονιά είναι το μεγάλο φαβορί. Στη Γ’ Εθνική υπάρχουν ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις και με έναν σχεδόν γύρο να απομένει τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο».