KATSANTONISΟ Παπάγος έχει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και στο “Σαλούν” δεν… κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Επειτα από μία δύσκολη (περσινή) σεζόν, οι “στρατηγοί” έχουν βάλει στόχο την άνοδο και την επιστροφή ύστερα από πολλά χρόνια στη Β’ Εθνική. Ο Κώστας Κατσαντώνης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας και φυσικά τους στόχους που έχει θέσει ο Παπάγος την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο…

«Η προετοιμασία πάει αρκετά καλά. Όπως κάθε παρόμοια περίοδο έτσι και φέτος προπονούμαστε σκληρά κάνοντας αρκετές διπλές προπονήσεις, αλλά ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι δουλεύουμε σωστά αυτό το διάστημα. Θεωρώ πως η ομάδα έχει γεμάτο ρόστερ με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και με νεαρότερα παιδιά τα οποία θέλουν να κάνουν την διαφορά και να αποδείξουν την αξία τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με έναν πολύ καλό προπονητή που διαθέτουμε, μας κάνουν αισιόδοξους. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία και γιατί όχι να κυνηγήσουμε την άνοδο» τονίζει ο Κατσαντώνης.

Οσον αφορά τους έμπειρους συμπαίκτες του, ο νεαρός αθλητής λέει: «Είναι μεγάλη τιμή και εμπειρία για μένα να γυμνάζομαι καθημερινά με παίκτες όπως οι Υφαντής, Τσιάκας, Αρσένης και Μίχαλος. Έχω να μάθω πολλά από αυτούς και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα παιχνίδια».

Τέλος, ο Κατσαντώνης αναφέρθηκε στο πιστό κοινό της ομάδας: «Θα ήθελα να μεταφέρω στον κόσμο μας την σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουμε και είμαι σίγουρος πως θα είναι στο πλευρό μας σε αυτό το νέο ταξίδι. Το “σαλούν” θα είναι κάθε Κυριακή όπως μόνο αυτοί ξέρουν και να είναι σίγουροι πως από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε».