Κατσαρός: «Ας όψεται που θέλαμε να παίξουμε όλοι μαζί…»

Για τη… φιλία και ένα όνειρο, ανέβηκε στη Λιβαδειά ο Αλέξανδρος Κατσαρός, όπως αποκάλυψε  χαρακτηριστικά στο infobasket.gr. Ο  27χρονος φόργουορντ άφησε τον Πορφύρα και το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου νότου (όπου αγωνιζόταν πέρσι) για μια παρέα, η οποία  είχε όνειρα να φτάσει πολύ ψηλά τη φετινή χρονιά. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα προγραμμάτισαν οι ιθύνοντες και το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο στο συγκρότημα της Βοιωτίας.  Η νίκη επί της Χαλκίδας όμως ήρθε σαν αχτίδα φωτός τη δεδομένη χρονική στιγμή, έφερε όμως  λιακάδα, ή παραπλάνησε κρύβοντας  μια ακόμα μπόρα;

Για το ματς με τη Χαλκίδα και τη δική του απόδοση:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς μιας καθώς αν χάναμε κινδυνεύαμε να μπούμε στη επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα όμως έπαιξε καλά ,δεν μπορώ να αφήσω μάλιστα έξω την προσπάθεια του Δημητριάδη που για ακόμα ένα παιχνίδι  έδωσε όλο του τον εαυτό. Χαρήκαμε πολύ που καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη και ακόμα περισσότερο που είδαμε τον Τσολάκη να επιστρέφει στα παρκέ μετά από μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας. Είναι μεγάλο κίνητρο πάντα να παίζεις με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αλλά και απέναντι σε ένα τόσο καλό κόουτς. Όσον αφορά τη δική μου απόδοση, απλά μου βγήκε το παιχνίδι αυτή τη φορά».

Τι άλλαξε με τον ερχομό του Νίκου Χρυσόγελου στην ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε περισσότερο από ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, όμως τα αποτελέσματα δεν μας ευνοούν. Ευελπιστούμε όμως στα εναπομείναντα παιχνίδια να έρθουν και αυτά».

Τα όσα έγιναν στο ματς της 16ης αγωνιστικής επισκίασαν το θρίαμβο της Λιβαδειάς επί της Χαλκίδας. Κατά πόσο στενοχώρησαν  τον ίδιο και την ομάδα του; Ειπώθηκε κάποια  υπερβολή η κάτι που τους ξένισε;

«Η Χαλκίδα προς τιμή της και μπράβο της, δεν είπε ότι έχασε από τη διαιτησία, οπότε όλα τα αλλά δεν είναι στη δικαιοδοσία μας να ασχοληθούμε».

Για την αποχώρηση του Φωτίου από το σύνολο της Λιβαδειάς:

«Κοίτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήθελα πολύ να ήταν ο Δήμος ώστε να αγωνιστεί ενάντια στην πρώην ομάδα του κάτι που ήθελε πολύ. Ήμουν στεναχωρημένος γι αυτό αλλά από την άλλη ήμουν πολύ χαρούμενος που ήταν το πρώτο ματς του Τσολάκη μετά τον τραυματισμό του. Ξαναπαίξαμε μαζί  μετά το σχολείο, οπότε η νίκη και η εμφάνιση μου είναι αφιερωμένοι και στους δυο καλούς μου φίλους».

Για το αν μετάνιωσε για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα των Βοιωτών:

«Κάνε με προφήτη να σε κάνω βασιλιά, λένε, σίγουρα δεν το μετάνιωσα. Το περυσινό μου πρωτάθλημα και η πορεία της ομάδας, μου έδινε εναλλακτικές αλλά όπως ανέφερα, ας όψεται που θέλαμε να παίξουμε οι φίλοι όλοι μαζί».