katsikaris-anaptyxiako-ekasth«Δεν το δέχομαι να μην πάει κάποιος στην εθνική, χωρίς να υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος». Τάδε έφη Φώτης Κατσικάρης. Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής έστειλε το μήνυμά του αναφορικά με τις επικείμενες κλήσεις των “εκλεκτών” στην εθνική ομάδα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο περιθώριο της παρουσίας του στο Διεθνές σεμινάριο του ΣΕΠΚ.

Βέβαια παράλληλα με το μήνυμα, άφησε ανοικτή και τη… χαραμάδα για εκείνους που θα θελήσουν ν’ αρνηθούν την πρόσκλησή του. “Αν ένας αθλητής που φτάνει σε μία ηλικία και το σώμα του δεν αντέχει και ξέρει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την εθνική, γι’ αυτόν το λόγο υπάρχει δικαιολογία”, σχολίασε ο Κατσικάρης, δείχνοντας έτσι ότι ορισμένοι που ήδη έχουν αρχίσει να μιλάνε για κόπωση και τραυματισμούς μάλλον είναι εκτός πλάνων του ήδη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, ο Έλληνας προπονητής θ’ ανακοινώσει τις κλήσεις και σ’ αυτές ερωτηματικό παραμένει εάν θα είναι οι διεθνείς του Ολυμπιακού, καθώς το πρόβλημα με την άρνηση της ΚΑΕ να τους ανάψει το “πράσινο φως” λόγω της ασφάλισής τους συνεχίζει να υφίσταται…