Καυκής: «Να το ευχαριστηθούμε και ότι βγει…»

kaukisΤο… ταξίδι του Δούκα στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται αύριο (Σάββατο 24/9),με αντίπαλο ακόμη μια ομάδα από την Basket League.
Μετά την επική πρόκριση επί του Λαυρίου, οι “μπλέ” υποδέχονται στο “Δαΐς” στο Μαρούσι τον Προμηθέα Πατρών στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Κυπέλλου, με στόχο ακόμη μία υπέρβαση…
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. με διαιτητές τους κ.κ. Γεωργιάδη – Παντελίδη – Αναστόπουλο Αντ.
 
Πολλές οι απουσίες…
Τα αγωνιστικά προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται για τον τεχνικό της ομάδας Σάββα Συμεωνίδη, ο οποίος δεν θα έχει για ακόμη μια φορά στη διάθεση του τους τραυματίες Μανώλη Παπαμακάριο και Γιάννη Μολφέτα, ενώ εξαιρετικά αμφίβοληείναι η συμμετοχή των Διονύση Καραμπάτσου και Δημήτρη Κομποδιέτα.
Ο τελευταίος είχε τραυματιστεί στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με το Λαύριο (ενοχλήσεις στο πέλμα).
Καυκής: Να το ευχαριστηθούμε και ότι βγει…
Ο αρχηγός του Α.Σ.Ε. Δούκα και εκ των κορυφαίων σε απόδοση στο νικηφόρο ματς με το Λαύριο, Παναγιώτης Καυκής, σχολίασε αναφορικά με την συνάντηση με τον Προμηθέα Πατρών:
“Πρόκειται για ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι με ομάδα της Α1, το οποίο μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να τεστάρουμε τις αντοχές μας. Μεσολαβούν μόλις τρεις ημέρες από το προηγούμενο ματς, υπάρχει φυσιολογική κούραση αλλά και σημαντικές απώλειες παικτών, όμως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να το ευχαριστηθούμε και ότι βγει…”, τόνισε ο έμπειρος γκαρντ και πρόσθεσε:
“Περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας και να δημιουργήσει για ακόμη μια φορά μια όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό”.