Καυκής: «Συσπειρωμένοι θα παλέψουμε μέχρι τέλους…

Ο Δούκας δεν τα κατάφερε στο Κερατσίνι κόντρα στον Φάρο όπου γνώρισε την τέταρτη φετινή του ήττα. Κάτι που δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την καλή μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας η οποία συνεχίζει με αποφασιστικότητα την προσπάθεια της. Αυτό επισήμανε στις δηλώσεις του και ο αρχηγός των “μπλε” Παναγιώτης Καυκής.

“Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι κόντρα στον Φάρο, ειδικά μέσα στην έδρα του και σε μια περίοδο που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος. Δεν τα καταφέραμε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκαμε εκτός πορείας. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος… Μην ξεχνάμε ότι παραμένουμε εντός του στόχου μας για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και είμαστε κοντά στο να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας”, τόνισε ο έμπειρος γκαρντ του Α.Σ.Ε.Δ. και πρόσθεσε:

“Αυτό που μετράει είναι ότι είμαστε συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, και δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε με ξεκίνημα το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αμύντα. Στο τέλος θα κάνουμε το… ταμείο μας και εκεί θα δούμε αν έχουμε πετύχει η όχι…”.