Καυστική ανακοίνωση απ’ την Ολυμπιάδα…

Ο υποβιβασμός της Ολυμπιάδας στη Β’ εθνική σηματοδοτεί εξελίξεις στον σύλλογο, που πάντως δεν αποχαιρετά την κατηγορία με… λουλούδια. Αντίθετα με μία καυστική ανκοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ καταφέρεται κατά των αρμοδίων, μιλώντας για “γεροντοκρατία στο ελληνικό μπάσκετ” και για “άρρωστο σύστημα”, ενώ παράλληλα καλεί τις αρχές ν’ ασχοληθούν με τις καταγγελίες που έχει κάνει ο σύλλογος για στημένα παιχνίδια και παρανομίες της ΕΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας αναφέρει:

“Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ

Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος έκλεισε ο σημαντικός κύκλος της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ στο Ελληνικό μπάσκετ. Εχοντας πετύχει πρωταθλήματα διαδοχικά σε Β εθνική κατηγορία και Α2 Εθνική η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ συμμετείχε γιά πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία του σωματείου στην Α1 επαγγελματική κατηγορία μπάσκετ επι διετία. Κατάφερε με κόντρα όλο το άρρωστο σύστημα της γεροντοκρατίας του ελληνικού μπάσκετ να γράψει ημέρες ξεχωριστές. Συμμετοχή σε Ευρωπαικά κύπελλα επι διετία. Νίκες επι Παναθηναικου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Νεο ήθος στα γήπεδα. Κοινωνικές παρεμβάσεις σε ιδρύματα και κυρίως επι 7 χρόνια καλλιέργησε μία νέα νοοτροπία φιλάθλων, νικητών αλλά ευγενών.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας γιά την καθοριστική συμπαράσταση που ήταν και η δύναμη να αντέξει αυτή η ομάδα τον συστηματικό πόλεμο.

Τέλος η διοίκηση της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ αναμένει μήπως φιλοτιμηθούν οι αρχές και επιτέλους μετά από εναμιση χρόνο η αθλητική δικαιοσύνη εξετάσει τις επωνυμες καταγγελιες μας γιά στημένα παιχνίδια,διαιτητές και παρανομίες της ΕΟΚ!

Ο κύκλος θα έκλεινε και οπως κατα βάθος ξέρουν ακόμα και οι ασπονδοι “φίλοι” της ομάδας, Δεν είμαστε το τελος που φεύγει αλλά η αρχή που έρχεται!

Με εκτίμηση,

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ”.