«Καυτά» ντέρμπι σε Πολύγυρο και Περαία

basketball_rimΗ προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα πολύ μεγάλη και με το φινάλε του πρώτου γύρου ο Πολύγυρος έχει την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση σε περίπτωση βέβαια που μπορέσει να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το ντέρμπι με τον Μακεδονικό ενώ λίγο πιο κάτω βαθμολογικά, έχουμε ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στον Ζέφυρο ’02 κα τον Ιωνικό Ιωνίας. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με την Ιωνία να είναι στην τρίτη θέση και τους γηπεδούχους του συγκεκριμένου ντέρμπι να βρίσκονται στην πέμπτη. Στα υπέρ του Ζέφυρου το ότι ο αγώνας γίνεται στην έδρα του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΚΑΟΣ θέλει να «σκαρφαλώσει» πιο ψηλά από την μέση της βαθμολογίας που βρίσκεται τώρα και για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να κερδίσει εκτός έδρας την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας ενώ τον ίδιο στόχο έχουν και οι Ίκαροι Σερρών με τον Ορφέα που θα βρεθούν απέναντι σε Μαντουλίδη και ΠΚ Νεάπολης αντίστοιχα.

Να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών θέλουν οι Τιτάνες Δράμας και αυτό θα το καταφέρουν μόνο αν κερδίσουν την Ελευθερούπολη εντός έδρας.

Οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής είναι:
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΚΑΟΣ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡ – ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΖΕΦΥΡΟΣ ’02 – ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ