“Καυτά” παιχνίδια σε Καισαριανή, Ερυθραία

Τα επεισόδια του πρώτου γύρου και η εμπρηστική -προ ολίγων ημερών- ανακοίνωση της Νήαρ Ηστ αναφορικά με τη διαιτησία του ματς ΑΕΚ-Χολαργός προσθέτουν μπόλικο… αλατοπίπερο στον αυριανό αγώνα της Καισαριανής. Εκεί όπου Νήαρ Ηστ και Χολαργός αναμετρώνται ξανά, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαδοχικές ήττες που κάνουν την αναμέτρησή τους ακόμα πιο σημαντική.

Το παιχνίδι, πάντως, που αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα στον όμιλο του Νότου είναι αυτό που θα διεξαχθεί στη Νέα Ερυθραία, όπου το Ψυχικό θα “κουβαλήσει” μαζί του το σερί των 8 νικών, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα της. Αυτή, δηλαδή, που υπέστη την περασμένη Κυριακή από τον Αετό, ο οποίος με τη σειρά του υπολογίζει να τριτώσει τις συνεχόμενες νίκες του στο Πέραμα.

Μόνο τον Κώστα Τσαπρούνη δεν θα υπολογίζει ο Βαγγέλης Ζιάγκος στον εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Εσπερο ΑΟΠΑ, την ώρα που ο Αμύντας υποδέχεται τον Δούκα, επιδιώκοντας να επαναλάβει την επιβλητική εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας. Τέλος, επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τη Χαλκίδα η νίκη επί της Ενωσης Ιλίου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Δούκα. Πίεση για ένα θετικό αποτέλεσμα θα νιώσει όμως και η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη, η οποία έχει απολογισμό 0-6 μακριά από το γήπεδό της.

Αθηναϊκό ντέρμπι… στον Βορρά

Το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Αιγάλεω και του Αμαρουσίου κλέβει την παράσταση στο Βορρά, από τη στιγμή που ο Φίλιππος Βέροιας και ο Ηρακλής είναι τα ακλόνητα φαβορί για να επεκτείνουν τα νικηφόρα σερί τους (5-0 οι Βεροιώτες, 3-0 ο “γηραιός”) απέναντι σε Ανατόλια και ΜΕΝΤ αντίστοιχα. Πολύ αμφίρροπο και ενδιαφέρων ματς αναμένεται να γίνει βέβαια και στα Πεύκα, ανάμεσα στους Μαχητές Δόξας και το Στρατώνι.

Τρεις ώρες αργότερα από τα υπόλοιπα θα γίνει το παιχνίδι στον Εύοσμο μεταξύ του Αίαντα και του Πιερικού Αρχέλαου, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δύο Ιωνικοί διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους φιλοξενούμενους να “καίγονται” για τη νίκη, την οποία έχουν να γευτούν από τις 27 Οκτωβρίου (έχουν 9 σερί ήττες έκτοτε).

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

3ο ΚΓ Ανω Λιοσίων 17:00 ΑΕΚ-Εσπερος ΑΟΠΑ (Καραλής-Νάκας)
Κανήθου 17:00 Χαλκίδα-Ενωση Ιλίου (Σαλαβός-Επιτροπάκης)
Δάφνης 17:00 Αμύντας-Δούκας (Θεοδωρόπουλος-Σιώκας)
Νήαρ Ηστ 17:00 Νήαρ Ηστ-Χολαργός (Τσώνος Μ.-Παπαφωτίου)
Ερυθραίας 17:00 Πανερυθραϊκός-Ψυχικό (Παπαθανασίου-Αποστολίδης)
Περάματος 17:00 Πέραμα/Ερμής-Αετός (Τσαχάκης-Μελής)

Βόρειος όμιλος

ΔΑΚ “Δημ. Βικέλας” 17:00 Φίλιππος Βέροιας-Ανατόλια (Καλογερόπουλος-Κατωτικίδης)
Αιγάλεω 17:00 Αιγάλεω-Μαρούσι (Μπούκας-Διμπινούδης)
Ιβανώφειο 17:00 Ηρακλής-ΜΕΝΤ (Δεληγιαννίδης-Σιταρίδης)
ΔΑΚ Ευόσμου 20:00 Αίας Ευόσμου-Πιερικός Αρχέλαος (Φακίτσας-Παπανικολάου (Β))
“Ζ.Αλεξάνδρου” 17:00 Ιωνικός Ν.Φ.-Ιωνικός Ιωνίας (Μπούσιας-Κοντίλης)
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Στρατώνι (Γερακίνης-Παργιανόπουλος)