Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στον πρώτο όμιλο με τον πρωτοπόρο Ηρακλή να φιλοξενείται μέσα στη πολύ δύσκολη έδρα του Άργους Ορεστικού. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη προέρχεται από ένα σερί πέντε νικών και δείχνει απόλυτα έτοιμη να βάλει «φρένο» στη ξέφρενη πορεία του σωματείου της Κοζάνης που έχει να χάσει από τη 2η αγωνιστική(όταν αντιμετώπισε τους Διόσκουρους)!

Ντέρμπι έχουμε και στα Γρεβενά, όπου ο Πρωτέας υποδέχεται τον Φοίνικα Λάρισας με σκοπό να πετύχει την όγδοη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα ενώ πιο βατό έργο έχει ο Αργοναύτης κόντρα στα Ιωάννινα, αν και ένα παιχνίδι εκτός έδρας είναι πάντα
επικίνδυνο.

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη θα διεκδικήσουν οι Διόσκουροι ώστε να παραμείνουν στη πρώτη τριάδα απέναντι στον ΒΑΟ ο οποίος  «καίγεται» για τους βαθμούς λόγω ότι «αγγίζει» την επικίνδυνη ζώνη.

Σ’ εξίσου δύσκολη θέση είναι και η Αριδαία με τον Αετό Κιλκίς και όποιος κερδίσει το ντέρμπι των ουραγών θα πάρει σίγουρα μια πολύ καλή βαθμολογική ανάσα, ιδίως αν αυτό συμβεί για τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν ακόμη «γευτεί» τη γλύκα μιας νίκης ενώ προέρχονται από μια ιδιαίτερα μεγάλη σε εύρος ήττα.

Ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στη Λάρισα ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τους Τιτάνες Παλαμά με τους γηπεδούχους να έχουν σίγουρα μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να απομακρυνθούν από τη βάση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία είναι. Ενώ, τέλος, όσον αφορά τους Τιτάνες, ένα διπλό θα ήταν μιας πρώτης τάξεως… άτυπη εκδίκηση για το στραβοπάτημα του πρώτου γύρου.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Πρωτέας Γρεβενών – Φοίνικας Λάρισας (ΔΑΚ Γρεβενων, 18:00)
Ιωάννινα – Αργοναύτης (ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Ηρακλής Κοζάνης (Αργους Ορεστικού, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης –   ΒΑΟ (ΔΑΚ Κοζανης, 18:00)
Αριδαία – Αετός Κιλκίς (ΔΑΚ Αριδαίας, 18:00)
Αστερας Λάρισας – Τιτάνες Παλαμά (Αλκαζάρ, 18:00)