Καϊμακόγλου: «Δεν φοβόμαστε τους Γάλλους»

Η νίκη επί της Γεωργίας ήρθε αλλά η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Ο Κώστας Καϊμακόγλου παραδέχτηκε πως «με αυτήν την εικόνα δεν πάμε πουθενά», ενώ αναφερόμενος στο επόμενο ματς με τους Γάλλους τόνισε πως σέβονται, αλλά δεν φοβούνται τον αντίπαλο:

«Ενώ ξεκινήσαμε δυνατά στη συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε την μπάλα που πρέπει να παίξουμε. Μια ατάκα στο ημίχρονο ήταν αρκετή για να συγκεντρωθούμε. “Με αυτήν την εικόνα με τη Γαλλία δεν πάμε πουθενά“. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε άμυνα. Με αυτήν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε τη Γαλλία», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια σχολίασε το επόμενο ματς με τη Γαλλία.

«Ολες οι ομάδες έχουν μειονεκτήματα. Η Γαλλία είναι μία από τις ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο μπάσκετ και ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια. Σίγουρα με στον αναμεταξύ μας αγώνα αυτοί είναι το φαβορί , αλλά σε έναν αγώνα νοκ-άουτ τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε, εμείς θα προσπαθήσουμε να κλέψουμε τη νίκη».

«Εχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά αυτό είναι λογικό σε μια νεαρή ομάδα.  Εχουμε φτάσει στους “8”, στην αρχή πολλοί δεν πίστευαν ότι θα φτάσουμε εδώ. Απέχουμε μία νίκη για το μεγάλο μας στόχο».