Κελεσίδης: «Ζωής ή θανάτου»

kelesidis-xristoforosΤον Ικαρο Καλλιθέας υποδέχεται ο Εσπερος την ερχόμενη Κυριακή (13/2) και όπως αναφέρει  ο ο Χριστόφορος Κελεσίδης το παιχνίδι αυτό είναι ματς «ζωής και θανάτου».

Η νίκη είναι αναγκαία καθώς όπως τόνισε και ο Θεσσαλονικιός πλέι μέικερ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε και για να τα καταφέρουμε είναι απαραίτητο να μπούμε στο παρκέ απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να αγωνιστούμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Επαναλαμβάνω, για εμάς όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η νίκη είναι μονόδρομος». Είπε ακόμα…

-Πού θα κριθεί το παιχνίδι;
«Στη θέληση και την άμυνα. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και να κυνηγήσουμε κάθε φάση. Μπορεί στον πρώτο γύρο να νικήσαμε εκτός έδρας τον Ίκαρο, αλλά πλέον παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος και το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

-Ο στόχος στο πρωτάθλημα;
«Εδώ που έχουμε φθάσει, η παραμονή στην κατηγορία».

-Η συνέχεια;
«Είναι δύσκολη, αλλά δεν κοιτάζουμε μακριά. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ίκαρο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι σε αυτό το παιχνίδι, μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο και ακολούθως το μεθεπόμενο. Έτσι πρέπει να πάμε έως το φινάλε του πρωταθλήματος».