Κελεσίδης: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

kelesidisΤο Περιστέρι πάλεψε να διορθώσει το κακό ξεκίνημα και να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, αλλά στο τέλος οι απουσίες των Παππά και Τσαμπή ήταν αυτές που στοίχησαν στο σύλλογο. Ο Χριστόφορος Κελεσίδης εκ των πρωταγωνιστών του Περιστερίου μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, την επερχόμενο ματς με τη Νήαρ Ήστ, αλλά και τις εντυπώσεις του από τους «Πρίγκιπες της Δυτυχής Οχθης».

«Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ νωχελικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι , προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήμασταν λίγοι και ξεμείναμε από δυνάμεις στο τέλος. Οι απουσίες των Τσαμπή και Παππά, αλλά και η αποβολή των δύο ψηλών μας, του Χριστόδουλου και του Κακλαμανάκη με πέντε φάουλ, μας στοίχισαν ακριβά. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Σχετικά με τον επικείμενο αγώνα με τη Νήαρ Ήστ τόνισε: «Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν υποτιμάμε κανέναν. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Τέλος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το Περιστέρι: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα στο Περιστέρι. Έχω προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα. Η διοίκηση είναι φερέγγυα, πράγμα δύσκολο να το βρεις στις μέρες μας. Ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι είναι στο πλάι μας και μας βοηθάει σημαντικά. Το Περιστέρι είναι μια ιστορική ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Ο κόσμος και η οργάνωσή του είναι επιπέδου Α1».