Κεραμιδάς: “Έχω μια αποστολή στην Αμαλιάδα: Να μην προδώσω την αγάπη που λαμβάνω”…

Το έργο που έχει ο Κώστας Κεραμιδάς στην Αμαλιάδα είναι δύσκολο, καθώς βασικός στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στα play off. Για τον έμπειρο προπονητή ωστόσο, ζητούμενο πλέον είναι κάτι περισσότερο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. “Έχω μια αποστολή: Να μην προδώσω την αγάπη που λαμβάνω”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και εξήγησε λεπτομερώς τη θέση του αυτή.

“Δεν μου αρέσει να γυρίζω στο παρελθόν, γι’ αυτό θα περιοριστώ σε όσα έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια. Βίωσα μοναδικές στιγμές ως κόουτς του Αμαρουσίου, έκανα φίλους που θα μείνουν για πάντα, ένιωσα τι σημαίνει να αγαπάς την ομάδα σου, είδα στα μάτια τους τη φλόγα. Δεν θα σβήσει καμιά από τις στιγμές.

Αυτό, όμως, που ζω στην Αμαλιάδα δεν έχει προηγούμενο. Σε κάθε βήμα μου, όπου κι αν πάω, νιώθω ότι κουβαλάμε (οι παίκτες μου, οι συνεργάτες μου κι εγώ) μια ολόκληρη πόλη στις πλάτες μας. Μια πόλη γεμάτη με περήφανους και φιλόξενους ανθρώπους. Μια πόλη που σε κάνει να νιώθεις κομμάτι της.
Θεωρώ ότι έδωσα ό,τι είχα στο Μαρούσι. Τώρα νιώθω ότι έχω μια αποστολή: Να μην προδώσω την αγάπη που λαμβάνω. Ένα μόνο μπορώ να υποσχεθώ: Σε κάθε αγώνα, σε κάθε λεπτό, θα παλεύω για να τους βλέπω να πανηγυρίζουν, να τους βλέπω να χαίρονται. Τους αξίζει…”.