«Κερδίσαν τις εντυπώσεις και τα γέλια»

titanes_palamaΟι Τιτάνες δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί του απέναντι στους Διόσκουρους Κοζάνης, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αναμεταξύ τους αγώνα. Οπως αναφέρει η ομάδα τους Παλαμά στην επίσημη ιστοσελίδα τα συρίγματα των Σιταρίδη και Πετανίδου δεν άφησαν το ματς να εξελιχθεί,  ενώ ένα άξιο αναφοράς είναι τα φάουλ που ήταν  30-15 υπέρ των Διόσκουρων.

Αναλυτικά:

«Λύγισαν οι Τιτάνες Παλαμά απέναντι στους Διόσκουρους Κοζάνης στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής κατηγορίας, σ’ ένα ματς που εκτός από τα άσχημα  χρονικά διαστήματα της γηπεδούχου ομάδος, η ομάδα του Παλαμά  είχε ν’ αντιμετωπίσει και μια πολύ κακή διαιτησία σε βάρος της, από  τον Κ. Σιταρίδη Βασίλειο και της Κ. Πετανίδου Γεσθημανής αξιολογημένοι διαιτητές Β΄ Εθνικής κατηγορίας οι οποίοι με τα σφυρίγματά τους κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και γέλια, ειδικά η κ.Πετανίδου (αφού την προηγούμενη αγωνιστική ξανακέρδισε τις εντυπώσεις στο Κιλκίς). Από τους 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και μπορούσαν να έχουν την εικόνα του παιχνιδιού γιατί όσα και να ειπωθούν σε ένα άρθρο η εικόνα έχει πάντα μεγαλύτερη αξία σ’ ένα ματς που αν άφηναν να εξελιχθεί χωρίς να καταδικάζουν την ομάδα του Παλαμά με συνεχόμενες παραβάσεις ίσως αν όχι σίγουρα ήταν από τα καλύτερα ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Ένα σημείο από τα πολλά που θα μπορούσαμε να σταθούμε για να δημιουργήσουμε μια εικόνα του παιχνιδιού είναι τα 30-15 φάουλ δίνοντας τη δυνατότητα  στην ομάδα των Διόσκουρων να εκτελέσει σχεδόν 30 βολές παραπάνω από το γηπεδούχο προσθέτοντας δε σ’ αυτές και δυο τεχνικές ποινές και ένα ανύπαρκτο αντιαθλητικό φάουλ  για να ηττηθεί ο Παλαμάς με μόλις 9 πόντους διαφορά……..

Ωστόσο η εικόνα του παιχνιδιού θα γίνει γνωστή όπως και το απαραίτητο έγγραφο στα αρμόδια όργανα διαιτησίας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα μέλη του συλλόγου σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδος!!!».