Κεσαπίδης: «Είμαστε δικαιωμένοι»

esperos-kesapidisΤην τρίτη συνεχόμενη νίκη του (επί του Φιλαθλητικού) πανηγύρισε την Κυριακή ο Εσπερος ΑΟΠΑ, που αίφνης ανέβηκε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα του νότιου ομίλου. Ο Ανδρέας Κεσαπίδης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του και ζήτησε να είναι πιο συνεπής στον αμυντικό τομέα, στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι είμαστε δικαιωμένοι, κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον πρώτο της βαθμολογίας και συνεχίζουμε. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε αρκετά λάθη. Αφήσαμε τον Φιλαθλητικό να είναι μέσα στο παιχνίδι και κινδυνεύσαμε να χάσουμε με την τελευταία φάση. Θεωρώ ότι το παιχνίδι το πήγαμε καλά, θέλαμε να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα. Ρισκάραμε με το τρίποντο του Φιλαθλητικού γνωρίζοντας ότι είναι δυνατός».

– Πάντως βάλατε και μεγάλα σουτ και ειδικά στην παράταση…

«Ετσι ακριβώς είναι. Μέχρι το 30.00 είμαστε πολύ άστοχοι στα σουτ τριών πόντων για παιχνίδι εντός έδρας. Είχαμε 15%, αλλά στο τέλος πήραμε τα μεγάλα σουτ. Όμως έτσι κερδίζονται τα μεγάλα παιχνίδια, πρέπει να βάλεις μεγάλα σουτ. Έχουμε παιδιά που μπορούν να ευστοχήσουν σε μεγάλα σουτ, για αυτό τα πήραμε, τα εμπιστευόμαστε και χαιρόμαστε για τη νίκη» .

– Τι σημαίνει αυτή η νίκη;

«Τίποτα παραπάνω από δύο βαθμοί. Μια νίκη στην έδρα μας, την οποία θέλαμε πολύ γιατί θέλαμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πρώτους στην βαθμολογία».

– Το σχόλιο σας για το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη;

«Αυτό είναι πλέον το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χαιρόμαστε για τη νίκη επί του Φιλαθλητικού για λίγο, αλλά την αφήνουμε πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προετοιμαστούμε σωστά και να πάμε στην Κρήτη για να διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν τη νίκη».