Κεσαπίδης: ««Θετικό ότι αντιδράσαμε σωστά, πρόβλημα τα κενά διαστήματα»

esperos-kesapidisΕπειτα από μία αγωνιστική ο Εσπερος επέστρεψε στις επιτυχίες κατακτώντας το «διπλό» μέσα στο Χαλάνδρι επί του Προμηθέα. Ο Ανδρέας Κεσαπίδης αμέσως μετά τον αγώνα μίλησε για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του αναφέροντας. 

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς καθώς θέλαμε να δείξουμε την αντίδραση μας μετά την εμφάνιση και την ήττα από τη Νήαρ Ηστ. Και αντιδράσαμε σε μια δυνατή έδρα, από την οποία δεν θα περάσουν πολλοί», δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ και συμπλήρωσε:

«Είναι θετικό ότι αντιδράσαμε σωστά, αλλά και αρνητικό ότι παρουσιάζουμε μεγάλα κενά διαστήματα και αυτό είναι πρόβλημα. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε με 10 πόντους μπροστά και να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας προσπερνά με 10 γιατί συνέβη και αυτό. Οφείλουμε να δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα και να βελτιωθούμε».

Σε ερώτηση για την ήττα της Ένωσης Ιλίου, την οποία «έπιασε» στην κορυφή ο Έσπερος ΑΟΠΑ, ο Ανδρέας Κεσαπίδης τόνισε: «Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε την ομάδα μας και όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Εάν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και παίζουμε όπως πρέπει θα πάρουμε ότι αξίζουμε ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι άλλοι».