Κεσαπίδης: «Πολύ σημαντική νίκη»/Ενσταση από την Ενωση

esperos-kesapidisΩς μια πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Κεσαπίδης, αυτή επί της Ένωσης Ιλίου τονίζοντας μάλιστα ότι η αξία του αντιπάλου κάνει αυτή τη νίκη μεγαλύτερη:

«Η νίκη μας είναι πολύ σημαντική γιατί έγινε επί ενός σπουδαίου αντιπάλου που ήταν μέχρι πριν το μεταξύ μας παιχνίδι συγκάτοικός μας στην κορυφή. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει αυτό που λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά στο διάστημα της διακοπής και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί επί της ουσίας έκαναν γιορτές στο γήπεδο.

Αυτή η νίκη θα αποτελέσει και το σημάδι ότι με τη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα μας και για 33-35 λεπτά βγάλαμε πολύ ενέργεια, δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από την Ένωση Ιλίου και τα καταφέραμε».

Ωστόσo, η Ένωση Ιλίου κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι στο α’ μέρος παίκτης του Έσπερου, Φραντζής χτύπησε το ταμπλό σε προσπάθεια για λέι-απ παίκτη παίκτης της Ενωσης και ότι κακώς δεν μέτρησε καλάθι.