Κεφαλάς: “Παίκτης-κλειδί ο Μιχόπουλος, όχι εγώ”

Μπορεί ο Κώστας Κεφαλάς, να μπήκε λαβωμένος στο παρκέ, παρόλα αυτά η ψυχή του ήταν αυτή που τον οδήγησε στους 23 πόντους και κατ επέκταση στη δεύτερη νίκη του Ψυχικού. Οι γηπεδούχοι πήραν τους δυο βαθμούς επί του Πόλις με 71-68 στα τελευταία λεπτά παιχνιδιού και μαζί τον αέρα για επιτυχίες για τις επόμενες αγωνιστικές. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο πλει μεικερ των «κυανοκίτρινων», ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί χθες. Ίσως είχαμε εφησυχάσει από την εύκολη νίκη της πρώτης αγωνιστικής και την πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό το στοιχείο μαζί με το άγχος της πρεμιέρας στο γήπεδό μας μας αποπροσανατόλισαν. Δόξα τω θεώ, όμως, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε αήττητοι.» είπε ο 30χρονος μπασκετμπολίστας και συνέχισε: «Ήμασταν κακοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Παράλληλα ήμασταν πολύ άστοχοι στα σουτ που επιχειρήσαμε, ενώ και η άμυνά μας ήταν κακή αφού επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πετύχουν αρκετά εύκολα καλάθια. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι παίκτες του Πόλις ήταν εύστοχοι, μας έφεραν πίσω στο σκορ. Διαθέτουμε, όμως, μία πολύ σκληροτράχηλη ομάδα που διαθέτει προσωπικότητες και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Επίσης υπογράμμισε εάν αισθάνεται παίκτης-κλειδί της ομάδας του για τη 2η της νίκη στο πρωτάθλημα: «Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Κατά τη γνώμη μου ο παίκτης-κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης (Μιχόπουλος). Με το που πέρασε στο παρκέ έβγαλε ενέργεια και μας έδωσε μεγαλύτερη ώθηση, σα να μας αφύπνισε».

Για το επόμενο δύσκολο ματς με το Ίλιον ανέφερε : «Ξεχνάμε ήδη το παιχνίδι με τον Πόλις και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την Ένωση Ιλίου. Ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι και πως θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».