Κιντ(ς) να σου πετύχουν…

Jason-Kidd-0528-1Επιδημία… αποκαλύψεων έχει πέσει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ σε ότι αφορά γιους και κόρες «θρύλων» του μπάσκετ που αποφάσισαν να παραδεχθούν δημοσίως τις… ερωτικές τους προτιμήσεις προς το… ίδιο φύλο. Σε αντίθεση ασφαλώς, με τους σούπερ σταρ πατεράδες τους που στην εποχή τους δεν μεσουρανούσαν μόνο μέσα στο παρκέ αλλά όπως λένε οι φήμες, ήταν πρωταγωνιστές και σε ερωτικές περιπέτειες. Ουκ ολίγες φορές μάλιστα!

Jason-kidd-jr-0528-3-300x297Σκεφτείτε τον Τζέισον Κιντ… Να έχεις κάνει τη καριέρα που έκανε ως παίκτης ο προπονητής των Νετς. Να θεωρείσαι ένας από τους πιο «χοτ» άνδρες του ΝΒΑ. Να έχουν περάσει απ’το πλευρό σου γυναίκες σαν τα κρύα τα νερά. Απ’ όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη. Να σ’ έχει κάνει «τσακωτό» η μοντέλο -πρώην σύζυγός σου να ερωτοτροπείς χιλιάδες φορές μέχρι που δεν άντεξε άλλο το…κέρατο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για να πας εσύ στην επόμενη σύζυγο. Μοντέλο επίσης, κατά πολύ μικρότερη σου, βεβαίως βεβαίως. Λες εκεί να μείνεις πιστός;… Και να έρχεται τώρα ο γιος σου μέσω social media να διατυμπανίζει την ομοφυλοφιλία του. Ο Jason Jr. ανέβασε φωτογραφίες στο twitter παρεούλα με το σύντροφό του. Οι δυο τους είναι σε… προχωρημένη κατάσταση. Συζούν και έχουν μαζί και ένα σκύλο.

Jason-kidd-jr-0528-2-291x300

 

ej3wΠρώτος στο… παιχνίδι μπήκε αναγκαστικά ο E.J. Johnson, γιος του Μάτζικ. Ο κανακάρης του πιάστηκε on camera να ερωτοτροπεί δημοσίως και θέλοντας και μη, ενημέρωσε και τους γονείς του ότι του αρέσουν τα… αγόρια.

 

 

 

 

 

zeke thomasΣτη συνέχεια, αφού γλίτωσε το εγκεφαλικό ο Μάτζικ, ήρθε η σειρά του Αζάια Τόμας, με τον γιο του Joshua «Zeke» να αποκαλύπτει και αυτός ότι είναι γκέι.

Επειδή είχε γίνει πολύ της μόδας, είπε και η κόρη του Μάικλ Τζόρνταν, να μην αφήσει παραπονεμένο το διάσημο πατέρα της. Η Jasmine δήλωσε, μέσω twitter, τον έρωτα της για τη κοπέλα της Carmen Tyson- Thomas, πρώην γκαρντ της ομάδας μπάσκετ του Syracuse Orange. jasmine-jordanΕννοείται πως έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι λεσβία.

Μερικοί από τους παλιούς έχουν μείνει ακόμη χωρίς να έχουν πάρει… υπογλώσσιο. Ποιος έχει σειρά;