Κιτσούλης: «Με συγκέντρωση θα τα καταφέρουμε»

Σοβαρή διοίκηση, έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες, καλό τεχνικό τιμ και σκληρή δουλειά, δημιουργούν ένα σύνολο που αποτελεί το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Για τους περισσότερους ο ΚΑΟΔ είναι μία ταχύτητα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, «βρίσκεται» ήδη στα «μεγάλα σαλόνια» και η πεποίθηση αυτή εκφράζεται περισσότερο μετά την “άλωση” του Ρεθύμνου το περασμένο Σάββατο. «Το Ρέθυμνο έχει μια πολύ καλή έδρα και γι΄ αυτό το λόγο αξίζει να βρίσκεται στην Α1, γιατί τα πράγματα στο μπάσκετ ολοένα και δυσκολεύουν.

Γενικότερα, το παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω το ίδιο και για τις δύο ομάδες», ανέφερε για το ντέρμπι με την κρητική ομάδα ο Βασίλης Κιτσούλης και συνέχισε: «Στην αρχή ο ΑΓΟΡ μπήκε δυνατά και μας πήρε τη διαφορά, όμως στη συνέχεια γυρίσαμε το ματς. Μπορέσαμε να περάσουμε τις μπάλες μέσα. Στο τέλος κοιτάξαμε να μην φάμε τρίποντο. Πήγαμε στις ελεύθερες βολές, ήμασταν ψύχραιμοι και πήραμε το παιχνίδι. Ηταν πολύ καλή νίκη».

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα της ομάδας. Γι΄ αυτό και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν βέβαιο πως οι Δραμινοί είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα κατακτήσουν την άνοδο. «Είναι νωρίς ακόμα για να μιλάμε με σιγουριά για άνοδο, βρισκόμαστε μόλις στην 11η αγωνιστική. Αν κρατηθούμε σε αυτά τα επίπεδα και με αυτή τη σοβαρότητα, τότε θα είμαστε πολύ κοντά να πετύχουμε το στόχο. Αν συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και ομαδικότητα θα τα καταφέρουμε», υπογραμμίζει ο 27χρονος φόργουορντ, η παρουσία του οποίου στο ντέρμπι με το Ρέθυμνο υπήρξε κάτι παραπάνω από καταλυτική.

Ο Κιτσούλης πέτυχε 29 πόντους, τους περισσότερους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, έχοντας μάλιστα 10/11 δίποντα. «Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση μου, αλλά μέχρι εκεί. Σε κάποιο παιχνίδι κάποιος από εμάς θα είναι καλός. Είμαστε γεμάτη ομάδα, με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε όλους τους τομείς, αν όχι όλοι τουλάχιστον και οι δέκα. Αυτό που μετράει είναι να δουλεύουμε ομαδικά».

Επόμενη… αποστολή εντός έδρας με τον Αρκαδικό: «Αλλο ένα δύσκολο ματς. Πρόκειται για μία καλή ομάδα, αλλά μέσα στην έδρα μας έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δυνατοί. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, πρώτα ο Θεός, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ολα ξεκινούν από την άμυνα. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, την προπόνηση και το σκάουτινγκ θα έχουμε τον πρώτο λόγο».