Κι άλλη… μπαλωθιά από τα Χανιά με τον Νίκο Χουχούμη!

Οι… μπαλωθιές μπορεί να μην επιτρέπονται, όμως στα Χανιά δεν… συμμορφώνονται! Και γιατί να το κάνουν, άλλωστε, αφού μπορούν! Κι έτσι μία ακόμη “μπαλωθιά” ρίχτηκε από τον Χανιώτικο σύλλογο, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Χουχούμη, ο οποίος είχε μία πολύ καλή χρονιά στον Κόροιβο Αμαλιάδας!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Καλωσοριζουμε στην ομάδα μας τον Νίκο Χουχουμη!
Ο Νίκος Χουχούμης είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.86μ και καλύπτει με ευχέρεια και τις 2 θέσεις της περιφέρειας.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
# Πρώτος σκόρερ Β´ Εθνικής (σε ηλικία 20 ετών)
# Πιο βελτιωμένος παίχτης της Β´ Εθνικής (2017)
# Πιο βελτιωμένος παίχτης της Α2 (2019)
Ο εκρηκτικός guard έκανε τα πρώτα του βήματα στον Πήγασο Μανης.
Εν συνεχεια, αγωνίστηκε στο εφηβικό του Περιστεριού και η πρώτη του επαφή με το επαγγελματικό μπάσκετ ήρθε με την παρουσία του στο ρόστερ του Πανελευσινιακου, με τον οποιο αγωνίστηκε στην Α1.
Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στα Τρίκαλα, αγωνιζόμενος και πάλι στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Επόμενος σταθμός του ήταν οι Τιτάνες Παλαμα, στο Πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής, στο οποιο διέπρεψε την αμέσως επόμενη σεζόν, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, με την φανέλα του Εργοτελη.
Επιστροφή στην Αθήνα για το Ψυχικό, με το οποιο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2
Επόμενος σταθμός του ήταν οι Τιτάνες Παλαμα, στο Πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής, στο οποιο διέπρεψε την αμέσως επόμενη σεζόν, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, με την φανέλα του Εργοτελη.
Επιστροφή στην Αθήνα για το Ψυχικό, με το οποιο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2.
Το καλοκαίρι του 2018, συμμετείχε στο training camp των Grand Rapids , ομάδας του NBA G-League.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεχώρισε με τα χρώματα της Καβάλας, κερδίζοντας το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη της Α2 για τα πεπραγμενα του την σεζόν 2018-19.
Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας έχοντας 10.9 πόντους- 2.6 ριμπάουντ- 2.2 ασσιστ- 1.0 κλέψιμο – 45.7% δίποντα- 36.7% τρίποντα – 91.7% βολές- σε 24 λεπτά συμμετοχή ανα αγώνα στο Πρωτάθλημα της Α2″.