Κλίμα… άκρως οικογενειακό

Η νίκη μέσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου διατηρεί το Στρατώνι στην πρώτη τριάδα του βόρειου ομίλου, δεν έχει αλλάξει όμως τα… μυαλά των ανθρώπων που το έχουν οδηγήσει μέχρι αυτό το σημείο. Η ομάδα της Χαλκιδικής διασκεδάζει την ανοδική πορεία της χωρίς την παραμικρή πίεση, είναι από τις λίγες στη Β’ Εθνική (ου μην και η μόνη) που έχουν καταβάλλει έξι μισθούς και το κλίμα είναι τόσο… οικογενειακό, που η διοίκηση αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στους παίκτες.

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Στην αρχή του πρωταθλήματος σίγουρα δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο ψηλά αλλά δεν αισθανόμαστε καμία πίεση. Ούτε καν τώρα. Θέλουμε απλά να νικήσουμε το Ανατόλια για να μην πάει χαμένη η νίκη στο Μαρούσι» λέει ο Γιώργος Πεγιάς, ο αρχηγός του Στρατωνίου και ο πλέον παλιός παίκτης της ομάδας από τη Χαλκιδική, τη φανέλα της οποίας φοράει εδώ και 19 χρόνια! «Η νίκη στο Μαρούσι ήταν πολύ μεγάλη, νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη φετινή εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στην άμυνα» πρόσθεσε ο πόιντ γκαρντ του Στρατωνίου.

Στον αγωνιστικό τομέα, μόνο ο Δημάκος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με το Ανατόλια, αφού ο Καμήλαλης αναμένεται να παίξει την Κυριακή.