Κλινήρης ο Ράλλης

Η ακατάσχετη  αιμορραγία ήταν η αιτία που οδήγησαν τον Ντάρκο Ράλλη στο χειρουργείο μετά το τέλος του αγώνα  του Σαββάτου μετά τον ματς με τον Πιερικό Αρχέλαο.

Ο 31χρονος πλέι μέικερ διακομίστηκε στην κλινική Άγιος Λουκάς όπου και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα για να αποφύγει άλλους κινδύνους. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις η ζημία αποκαταστάθηκε, ενώ η έγκαιρη επέμβαση βοήθησε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε εγκεφαλικά νεύρα.

Η απουσία του Ράλλη από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις υπολογίζονται τουλάχιστον ένα μήνα κάτι που αποτελεί μέγιστο πλήγμα για την ομάδα που χάνει τον ηγέτη της. Δίπλα στον αθλητή βρίσκεται η οικογένεια του και σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή.

Τον αθλητή χειρούργησε ο κος Μάλτας Βασίλης ο οποίος και ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και μετέβη άμεσα στην κλινική και για το λόγω αυτό η διοίκηση του Ερμή εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ευχαριστεί θερμά τον Χειρούργο Ω.Ρ.Λ. κο Βασίλειο Μάλτα για την άμεση κινητοποίηση του και την τεράστια βοήθεια προς τον αθλητή του Ερμή. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους προς τον αθλητή».

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι το ενδιαφέρον για τον αθλητή δεν ήρθε ποτέ από εκείνον που το προκάλεσε ούτε φυσικά από τη διοίκηση του εν λόγω αθλητή.

Απορία, οργή και απογοήτευση εξέφρασε ο πατέρας του Ράλλη στον οποίο και απαγορεύτηκε η είσοδος στα αποδυτήρια του Ερμή στο ημίχρονο, από τους διοικούντες του Πιερικού!!! Φαίνεται ότι κρίθηκε παράλογο του αίτημά του να δει τον γιο του ο οποίος βρισκόταν αιμόφυρτος για αρκετή ώρα!!! Η ίδια απαγόρευση υπήρξε και προς τον πρόεδρο του συλλόγου ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο των διαιτητών για να τους ζητήσει να σημειωθεί ο τραυματισμός του αθλητή στο φύλλο αγώνος!!!

Τέλος,  στον Λαγκαδά  επικρατεί απογοήτευση για όσα διαδραματίστηκαν στην Κατερίνη, ωστόσο δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση (ούτε ποτέ εκδόθηκε)! Ωστόσο αρκετοί γέλασαν με κάποια λόγια (κύκλων του συλλόγου ….) για κόσμια και υποδειγματική συμπεριφορά!