Κοκκινόπουλος: «Στόχος μας η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας»

Η πορεία του από το τοπικό στις εθνικές κατηγορίες είναι εντυπωσιακή. Πρόκειται, άλλωστε για σωματείο το οποίο έχει συσταθεί εδώ και μερικά χρόνια, όμως όπως όλα δείχνουν βαδίζει σε σταθερές βάσεις και όπως τόνισε ο προπονητής της Σωτήρης Κοκκινόπουλος «… ο Λεύκιππος έχει σαν στόχο να «χτίσει» μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα σταθεί με δυναμική στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να δείξει θετικά πράγματα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό». Ο Έλληνας προπονητής του Λεύκιππου μίλησε στο xanthi-sport.gr με αφορμή την κλήρωση του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο xanthi-sport.gr:
«Ξεκινάμε την σεζόν με ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, τον Πολύγυρο που είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μια δυνατή έδρα. Γενικά φέτος θεωρώ ότι ο 4ος Όμιλος της Γ’ Εθνικής Ανδρών Μπάσκετ θα είναι πολύ ανταγωνιστικός, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους. Ομάδες που συνδυάζουν το υλικό τους τόσο με έμπειρους παίκτες όσο και με νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές.

Ο Λεύκιππος έχει σαν στόχο να «χτίσει» μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα σταθεί με δυναμική στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να δείξει θετικά πράγματα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Ως νεοφώτιστοι, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και την διαδρομή τους στον μπασκετικό χώρο αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από την δουλειά μας να «χτίσουμε» το προφίλ που αξίζει στον Λεύκιππο και να δημιουργήσουμε τη δική μας ξεχωριστή πορεία».

.
Διαβάστε ακόμη…