Κολώκας, Μπασδέκης και… τέλος!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφές το Ψυχικό, αποκτώντας τον Μάρκο Κολώκα και τον Κώστα Μπασδέκη. Οι νεοφώτιστοι έφτασαν αισίως τις 8 μεταγραφές (προηγήθηκαν οι Πέττας, Βιδάλης, Βογιατζής, Βαθρακοκοίλης, Κουγιανός, Παπάς) και δείχνουν ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου έκλεισε το Ψυχικό καθώς προέβη στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφικών κινήσεων. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοινώνει την απόκτηση των Μάρκου Κολώκα (35, 2.02) και Κώστα Μπασδέκη (1.95, 21) για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013.

Το who is who των παικτών

Ο Μάρκος Κολώκας είναι 35 ετών και με ύψος 2μ02 αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ελληνική Α1 έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία, ενώ τη σεζόν 2009-2010 ήταν μέλος της ομάδας του Πανελληνίου που συμμετείχε στο Final Four του Eurocup.
Ο Κολώκας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και σε Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι, Μακεδονικό, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς με τα χρώματα της οποίας είχε 9.1 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ στην Α2 κατηγορία.

Ο Κώστας Μπασδέκης είναι 21 ετών και με ύψος 1μ91 αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως πόιντ όσο και ως σούτινγκ γκαρντ. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με την ΑΕΚ Άργους για εννέα παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 5.1 πόντους και 1.4 ριμπάουντ, ενώ τη σεζόν 2010-11 φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού Αιγίου αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής».