“Κολώνα” ο Ερυθρός Αστέρας, αντέχει η Μπασκόνια, για το “μπαμ” η Νταρουσάφακα…

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μπαίνουμε στις τελευταίες αγωνιστικές στην Euroleague Basketball όπου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σχεδόν για όλες τις ομάδες. Οι τρεις πρώτες θέσεις έχουν σχεδόν καπαρωθεί από Ολυμπιακό, ΡΕΑΛ, ΤΣΣΚΑ Μ., ενώ η ΦΕΝΕΡ περισσότερο κοιτάει προς τα πάνω παρά από πίσω τι γίνεται και μάλλον θα τερματίσει και αυτή στις τέσσερις προνομιούχες πρώτες θέσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί και είναι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει την Φενερ για την 4η θέση.

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ Αστέρας και λόγω προγράμματος θα περάσει στην οκτάδα και μένουν ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (με 12 νίκες), ΕΦΕΣ και ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (με 11 νίκες) να παλεύουν για το ποιές θα πάρουν τα δύο εισιτήρια. Πιστεύω η ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ θα περάσει και μάλλον κλίνω προς ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα δύο πιο δυνατά σημεία αυτής της αγωνιστικής.

ΕΡΥΘΡΟΣ-ΓΑΛΑΤΑ 23/2 20.00

Μονόδρομος η νίκη για τους Σέρβους. Σε άνοδο η Γαλατα αλλά πιστεύω ότι θα λυγίσει μέσα στην έδρα του Ερυθρού. Οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο τόσο αγωνιστικά όσο και για λόγους εξωγηπεδικους απέναντι στους Τούρκους. Άσος στο 1.35 και φεύγουμε.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 24/2 21.00

Οκ ξέρω ότι ότι είναι αδιαφορο το ματς. Οι Γερμανοί όμως ευτυχώς δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Θα χτυπήσουν το παιχνίδι στα ίσια και αυτό μου δίνει το πάτημα για να τους ποντάρω αφού πιστεύω ότι έχουν καλή ομάδα και ότι θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε ως εναλλακτικά σημεία:

ΕΦΕΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 24/2 19.00

Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής! Με κίνητρο και για τις δύο ομάδες αφού παλεύουν για την είσοδο τους στην οκταδα. Οι Βασκοι είναι αλήθεια ότι μας είχαν εντυπωσιάσει αλλά στα τελευταία ματς δεν μας τα λένε καλά(1νικη-5 ήττες). Η Εφες σταθερά καλή στην έδρα της με επιθετικό μπάσκετ. Μπορεί να μην έχει καλό momentum η Μπασκονια αλλά εγώ θα την στηρίξω. Την θεωρώ πιο ομάδα , είναι ντέρμπι , ενώ το χάντικαπ είναι πολύ σημαντικό για ένα παιχνίδι που μπορεί ακόμα και να φύγει νικήτρια. Διπλό με χάντικαπ λοιπόν , διπλό ξερό κ για τους γενναίους.

ΡΕΑΛ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ 24/2 22.00

Φουλ φόρμα για την Ρεαλ! Με κεκτημένη ταχύτητα από το κύπελο Ισπανίας αλλά και με παιχνίδια που είχαν πολλές δυσκολίες κ καταφανέστατη κόπωση. Βρίσκεται στην 1η θέση και μάλλον δεν ζορίζεται ιδιαίτερα! Προς Θεού δεν λέω ότι δεν την ενδιαφέρει! Το ματς μπορεί να λήξει και με 30 πόντους στο κεφαλι για τους τουρκους. Απλώς με τα δικά μου δεδομένα και με το δικό μου σκεπτικό , θα πάω στο διπλό τόσο με χάντικαπ όσο κ χωρίς(5.75)!

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Defencebet.com

Εύχομαι επιτυχία σε ότι επιλέξετε !!!