Κομποδιέτας: «Θα προσπαθήσω να τους… στεναχωρήσω»

kompodietasΜε στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από τη κορυφή της βαθμολογίας, ο Δούκας υποδέχεται τον Φάρο Κερατσινίου (26/11, 17:00). Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μοναδικό πρόβλημα έναν τραυματισμό του Κώστα Τζιάλλα στους προσαγωγούς, ο οποίος και τον κράτησε εκτός δράσης τις τελευταίες ημέρες.   

Έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη το γεγονός ότι στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τον Φάρο, σε επίπεδο Α2,δεν έχει καταφέρει να νικήσει. 

Ο Δημήτρης Κομποδιέτας είναι από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσουν για την αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου, καθώς μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του, μαζί με τον νυν συμπαίκτη του στους “μπλε”, Μανώλη Παπαμακάριο. “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες. Εμείς προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στον Αστακό και όπως σε κάθε παιχνίδι θα μπούμε στο παρκέ για να πετύχουμε ακόμη μια και να συνεχίσουμε την θετική πορεία μας”, τόνισε ο 31χρονος γκαρντ και πρόσθεσε αναφορικά με το πως νιώθει που θα αγωνιστεί κόντρα στη παλιά του ομάδα:

“Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στον Φάρο όμως τώρα είμαι παίκτης του Δούκα και θα προσπαθήσω να τους… στεναχωρήσω μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Έξω από αυτές ο Φάρος θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου…”.