Κομψέλης: «Τα παιδιά που δεν κατέβηκαν έχουν προσφέρει πολύ»

Την τάξη θέλησε να επιβάλει ο αρχηγός της ομάδας του Εργοτέλη, Βασίλης Κομψέλης, μέσω του γκρουπ της ομάδας στο facebook βάζοντας τέλος σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν  για την απουσία των τριών παικτών στο παιχνίδι με τη Νίκη Αμαρουσίου ύστερα από δική τους απόφαση.

“Αφήστε την ομάδα ήσυχη!! Να μην ξανααναρτηθούν αρνητικά σχόλια για κανέναν. Τα παιδιά που δεν κατέβηκαν έχουν προσφέρει πολύ, πιο πολλά από διαφόρους δήθεν εργοτελίτες και το λέω εγώ που είμαι 15 χρόνια στην ομάδα. Και εμείς που κατεβήκαμε είμαστε σε καλύτερη μοίρα αφού δεν χρειάστηκε να ξενιτευτούμε για να προσφέρουμε… Εγω προσωπικά θα έπραττα αναλόγως αν ήμουν στην ίδια θέση. Και δεν είναι μόνο καλοί αθλητές αλλά και καλοί χαρακτήρες που ακόμα κ τώρα τιμούν τη φανέλα τους. Το μόνο που εύχομαι είναι να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα και να είναι πάλι κοντά μας. Γιατί αυτή η ομάδα, αυτή η παρέα αξίζει πολλά περισσότερα!!!”.

Επίσης η έφορος της ομάδας  Μελίτσα Αλεβιζάκη μετά τη λήξη της 18ης αγωνιστικής δήλωσε στο ergobasket.gr:

“Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη μαχητικότητα τους. Με λίγη τύχη θα κάναμε την έκπληξη της αγωνιστικής. Το κλίμα ήταν θαυμάσιο ανάμεσα στους παίκτες και όλοι μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα.”