Κονδύλης: «Αποχωρώ ευχαριστημένος»

Το όνομα του Νότη Κονδύλη έχει συνδεθεί με την ιστορία του Παπάγου στο ελληνικό μπάσκετ, εδώ και μερικές ημέρες όμως αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη συνεργασία του με τους Παπαγιώτες και έκανε ένα σύντομο απολογισμό αυτών των τεσσάρων ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα τέσσερα χρόνια που καθοδήγησε τεχνικά τους “στρατηγούς”:

«Αρχικά και πριν πούμε οτιδήποτε θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ:

Στον κύριο Αριστείδη Γολέμη που ήταν ο ένας από τους δύο ανθρώπους που πίστεψαν πολύ σε εμένα από την αρχή της καριέρας μου (ο δεύτερος ήταν ο συνάδελφος Σάββας Συμεωνίδης) και μου έδωσε τα ηνία της ομάδας. Ελπίζω να τον δικαιώσω και στο μέλλον.

Στη σημαία της ομάδας, Μιχάλη Υφαντή, που η ειλικρινής και τίμια βοήθεια του ήταν καταλυτική, καθώς και στη διοίκηση που με περιέβαλε με αγάπη.

Στον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας. Οι στιγμές που μας χάρισε ήταν απλώς μαγικές.

Στον εξαίρετο συνεργάτη μου, Σπύρο Σταύρου.

Σε όλους τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι έβαλαν τη σφραγίδα τους στις επιτυχίες της ομάδας.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο προπονητή, Ντίνο Καλαμπάκο, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα και στην ομάδα επιτυχίες και καλή τύχη. Αυτά τα τέσσερα χρόνια στον Παπάγο κέρδισα πολλούς φίλους τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας. Το συνειδητοποίησα τις τελευταίες ημέρες, καθώς δεν ήταν λίγοι οι συνάδελφοι και οι αντίπαλοι που με κάλεσαν για να μου ευχηθούν καλή συνέχεια στη καριέρα μου».

Για τα όσα είχε θέσει ως στόχους και όσα τελικά πραγματοποίησε:

«Όταν βρίσκεσαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο που μοναδικός του στόχος είναι να βρίσκεται πάντα ψηλά τότε ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι πέτυχα όλα όσα θα ήθελα. Παρ’ όλ’ αυτά όσα είχαμε θέσει ως στόχο με τη διοίκηση καταφέραμε να τα φέρουμε εις πέρας σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό για εμένα ήταν καταφέραμε να βάλουμε βάσεις πάνω στις οποίες η ομάδα μπορεί να πατήσει για να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Από την ομάδα αποχωρώ ευχαριστημένος γιατί μου έδωσε την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια να εφαρμόσω την φιλοσοφία μου στηριζόμενος πάνω στο προπονητικό πλάνο που είχα στο μυαλό μου. Είναι σημαντικό ότι μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια βελτιώθηκα, ωρίμασα προπονητικά και πιστεύω ότι μέσα από αυτή μου την εξέλιξη κέρδισε και η ομάδα».

Για το επαγγελματικό του μέλλον:

«Η κατάσταση στη χώρα και κατ’ επέκταση στο μπάσκετ είναι δύσκολη, όμως είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και κάθε πρόκληση. Το σίγουρο ότι μέχρι να έρθει κάποια συνεργασία εγώ θα μείνω στο μπάσκετ προσπαθώντας να χρησιμοποιήσω εποικοδομητικά το χρόνο μου, ώστε να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να μαθαίνω. Σίγουρα πλέον θα μπορέσω να παρακολουθήσω από κοντά πολλά παιχνίδια, να ανταλλάξω ιδέες και απόψεις με συναδέλφους, ενώ θα προσπαθήσω να βρεθώ σε όσα περισσότερα σεμινάρια μπορώ. Όλα αυτά θα τα γίνουν γιατί αφενός μεν αγαπώ αυτό που κάνω και αφετέρου δε γιατί θέλω να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται για τον επόμενο σταθμό στη καριέρα μου».