Κονδύλης: ««Αυτό βρήκα στο Κορωπί»

kondilisΜε πρωταγωνιστικές βλέψεις θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής το Κορωπί, το οποίο έχει ενισχυθεί σημαντικά. Η ομάδα των Μεσογείων έχει ως στόχο την επόμενη αγωνιστική σεζόν να αγωνίζεται στη Β’ εθνική και ο προπονητής της ομάδας, Νότης Κονδύλης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, για την πορεία της προετοιμασίας, το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αλλά και για τα όσα βρήκε σε προσωπικό επίπεδο στο Κορωπί.

Αναλυτικά:
Για τη συνεργασία του με το Κορωπί:
«Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα και πλέον τους γνωρίζω και με γνωρίζουν καλύτερα όσον αφορά τα θέλω και τις απαιτήσεις μας. Η διοίκηση την περσινή αγωνιστική σεζόν έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο μου, καθώς όταν ήρθαν οι δύσκολες στιγμές με στήριξε και όλοι μαζί με τα παιδιά που ήταν στην ομάδα καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους που παρουσιάστηκαν. Αυτό στη δουλειά ενός προπονητή είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς μπορεί να δουλέψει απερίσπαστα πάνω στο πλάνο που έχει. Αυτό βρήκα στο Κορωπί και γι αυτό αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν είχα στο μυαλό μου μόνο την ομάδα και δεν σκέφτηκα να βρω κάτι άλλο».

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας του:
«Δυστυχώς το ρόστερ την τελευταία στιγμή παρουσίασε μία έλλειψη, καθώς ενώ είχε κλείσει ο Βιδάλης, αποφάσισε να διαλέξει άλλη ομάδα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε μέχρι πριν λίγες ημέρες σε αναζήτηση γκαρντ που θα διαμόρφωνε και τα τελικά μας πλάνα. Γενικά το ρόστερ διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε κρατώντας ένα κορμό (Τσιουμπρής, Παπαβλασόπουλος, Τύρλας, Υφαντής, Παπαδόπουλος) από την περσινή ομάδα και φέρνοντας παίκτες με προσωπικότητα κι πολλές αγωνιστικές εμπειρίες από διάφορες κατηγορίες (Αγαδάκος, Κερασοβίτης, Μελάς, Κούσουλας) να μας βάλει σε διαδικασία πρωταθλητισμού επιδιώκοντας την άνοδο της ομάδας. Την εμπειρία του ρόστερ αποφασίσαμε να την πλαισιώσουμε με δύο νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά αλλά και με παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου».

Για την μεταγραφή του Λάζαρου Αγαδάκου:
«Αν και δεν θέλω να ξεχωρίζω τους παίκτες γιατί σε μία ομάδα υπάρχουν πάντα 12 ίσως και περισσότεροι συντελεστές, ο Λάζαρος είναι μία μεγάλη υπόθεση για το Κορωπί. Είναι μεγάλη τιμή για την περιοχή και την ομάδα που ένας παίκτης με την ιστορία και την καριέρα του Λάζαρου επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας. Εκτός από την αναμφισβήτητα μπασκετική του αξία πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο, ο οποίος με την εργατικότητα του και την πληθωρική προσωπικότητα που διαθέτει αποτελεί ένα πρότυπο επαγγελματισμού για όλους μέσα στο σύλλογο».

Για την πορεία της προετοιμασίας:
«Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Όλα τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και όρεξη για να βάλουμε τις βάσεις που στο τέλος της χρονιάς θα μας δώσουν αυτά που έχουμε θέσει ως στόχους. Καθημερινά δουλεύουμε πάνω στη φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα δουλεύουμε και στο κομμάτι της τακτικής βάζοντας τις βάσεις που θα δουλέψουμε σε άμυνα κι επίθεση».

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής:
«Αν δεν δούμε δείγματα γραφής σε επίσημα παιχνίδια σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Όλα δείχνουν πως ο 2ος όμιλος θα είναι ο πιο ανταγωνιστικός των τελευταίων χρόνων, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν διαμορφώσει τα ρόστερ τους με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ανταγωνιστικές σε τέτοιο βαθμό που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο οι έδρες θα έχουν τον πρώτο λόγο κι όποιος καταφέρει να κάνει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες θα έχει ένα σαφές προβάδισμά στην μάχη της ανόδου».