Κονδύλης: «Ο τέλειος συνδυασμός»

Η νίκη επί του Γαλατσίου ήρθε να βάλει τέλος σε μία μακρά περίοδο ανομβρίας, καθώς μετά από 18 ολόκληρα χρόνια ο Παπάγος πανηγυρίζει και πάλι άνοδο. Οι “στρατηγοί” δεν άντεξαν να περιορίζονται στις τοπικές κατηγορίες και από τη Δευτέρα επέστρεψαν στις εθνικές. Ο παλιός παίκτης και νυν τεχνικός της ομάδας, Νότης Κονδύλης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για το δυναμικό come back των Παπαγιωτών που ενώ αρχικά είχαν ως στόχο την παραμονή τελικά πήραν την άνοδο, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μάνο Μανουσέλη στο πάγκο της Εθνικής παίδων

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του Παπάγου στις εθνικές κατηγορίες:

“Αισθάνομαι ευτυχισμένος που η ομάδα ανέβηκε μετά από ένα κύκλο που είχε κάνει. Δεν αξίζει στον Παπάγο που είναι μία μπασκετική γειτονιά να βρίσκεται στην Α’ ΕΣΚΑ. Η άνοδος είναι μία μεγάλη επιτυχία γιατί είχαμε νέα παιδιά που σφυρηλατήθηκαν μέσα από τα πλέι οφ και καταφέραμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο. Φυσικά εκμεταλλευτήκαμε την εμπειρία που έχουν οι Μιχάλης Υφαντής, Βαγγέλης Λογοθέτης, οι οποίοι είναι σημαίες και δόξα για το σύλλογο. Σε όλα αυτά προσθέστε και τη διοίκηση που με κάνει να αισθάνομαι τυχερός γιατί με περιβάλει με τεράστια εμπιστοσύνη και πολύ αγάπη βοηθώντας με να κάνω απερίσπαστα το έργο μου και να δίνω ότι έχω και δεν έχω για τον Παπάγο”.

Για το νέο κύκλο που ανοίγει στην ομάδα και τους συνδετικούς κρίκους που υπάρχουν με το παρελθόν (Υφαντής, Λογοθέτης και ο ίδιος):

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτή η σύνδεση. Φέτος το κατάλαβαν και τα παιδιά γιατί να παίζεις μαζί με παίκτες όπως ο Μιχάλης και ο Βαγγέλης μόνο να κερδίσεις μπορείς. Αυτό δημιούργησε ένα τέλειο συνδυασμό γιατί τα νέα παιδιά πήραν την εμπειρία και πολύτιμες συμβουλές από παίκτες που έχουν παίξει στην Α1”.

Για το μυστικό της επιτυχίας που από τον αρχικό στόχο της παραμονής έφερε τον Παπάγο στην άνοδο:

“Η ομάδα φτιάχτηκε με ένα αμυντικό προσανατολισμό. Ήθελα να δω μέσα στο πρωτάθλημα την εικόνα και των άλλων ομάδων. Η μαχητικότητα της ομάδας και η ενέργεια που έβγαζε μέσα από την άμυνα ήταν αυτό που μας οδηγούσε εκ του ασφαλούς. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπαμε ότι μπορούσαμε καθώς ήμασταν παντού ανταγωνιστικοί. Αυτό που μας έκανε το κλικ παραπάνω ήταν η νίκη επί του Σπόρτιγκ μέσα στα Πατήσια γιατί μας έδεσε ως ομάδα και μας έδειξε ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Τον Φεβρουάριου είχαμε πολλούς τραυματισμούς και κάναμε μία αγωνιστική κοιλιά αν δεν τα είχαμε ίσως να ήταν διαφορετικά. Πάντως η νίκη επί της Πεντέλης και η προσθήκη του Βαγγέλη Λογοθέτη σήμαναν το τέλος αυτής της πτώσης και έδωσε το έναυσμα αντεπίθεσης”.

Για το γεγονός ότι εκτός από την άνοδο με τον Παπάγο από φέτος θα βρίσκεται και στο πλευρό του Μάνου Μανουσέλη στην Εθνική παίδων:

“Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι δίπλα στον Μάνο Μανουσέλη που τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους Έλληνες τεχνικούς. Είναι μία καινούρια πρόκληση αλλά επειδή έχω φιλοδοξίες νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί τη δεδομένη χρονική στιγμή”.