Κονδύλης: «Υπάρχει όραμα»

Ο Παπάγου επιδιώκει να επιστρέψει στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ και ένας από τους εκφραστές αυτής της προσπάθειας είναι ο πρώην παίκτης και νυν τεχνικός του Παπάγου, ο Νότης Κονδύλης, ο όποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη νέα σεζόν που θα βρει τους “μπλε” στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του Παπάγου στις Εθνικές κατηγορίες:

«Η χαρά όλων μας είναι τεράστια που η ομάδα βρέθηκε ξανά στις εθνικές κατηγορίες. Φαίνεται να γίνεται μία καινούρια αρχή σε πολλούς τομείς με βασικότερο όλων την οικονομική εξυγίανση και την οργάνωση των ακαδημιών. Η άνοδος στις Εθνικές κατηγορίες αποτέλεσε το κερασάκι στη τούρτα και ήρθε να δικαιώσει τις προσπάθειες που κάνει ο σύλλογος. Υπάρχει όραμα να φτάσει και πάλι ψηλά κάνοντας σταθερά βήματα».

Για την πορεία της προετοιμασίας:

«Η πορεία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς όπου μας κράτησαν πίσω γιατί δεν είχαμε τη δυνατότητα να δούμε όλη την ομάδα μαζί σε μία σειρά φιλικών αγώνων. Από την άλλη η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι μεγάλη. Αυτές οι απουσίες μας δυναμώνουν και χτίζουμε τον χαρακτήρα μας για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο πρωτάθλημα».

Για τους στόχους που θέτει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Η ομάδα αυτή τη στιγμή διακατέχεται από μεγάλη αισιοδοξία για την πορεία της. Αυτό που λέω συνέχεια στην ομάδα είναι ότι θα πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε, να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι κι από εκεί και πέρα βλέποντας την δυναμικότητα όλων των ομάδων να μπορέσουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται βγάζοντας από την ομάδα κάτι περισσότερο από το 100%».

Για την εμπειρία που έχει μέσα στην ομάδα (Υφαντής, Λογοθέτης, Παναγιωταράκος):

«Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε παιδιά με πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες τις οποίες προσπαθούν να μεταδώσουν στους νεαρότερους. Η εμπειρία είναι απαραίτητη για να ανταποκριθείς σε μία τόσο δύσκολη και απαιτητική κατηγορία. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτούς τους παίκτες και που εκτός από την εμπειρία μπορούν να δώσουν πολλές γνώσεις για τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας».