Κοντά στην παραμονή ο Πλιούκας, περιμένει Ιωακειμίδη

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης του Ερμή με τον Χάρη Πλιούκα που όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Ο 23χρονος γκαρντ που αποτέλεσε τον 2ο σκόρερ της περσινής χρονιάς, αποτελεί το πλέον βασικό εργαλείο του Τάκη Ξουρίδα για τις θέσεις των γκαρντ ενώ συγχρόνως έχει δεθεί και με την ομάδα και με τους φιλάθλους.

Στα υπόλοιπα νέα, στον Ερμή επιθυμούν να ξεκαθαρίσουν το πλαίσιο της παραμονής του Θανάση Ιωακειμίδη για άλλη μια χρονιά αν και ο 21χρονος βασικός πλέι μέικερ του Ερμή εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΚΑΟΔ. Βέβαια στον Ερμή, υπάρχει διάθεση να κλείσει το θέμα του πλέι μέικερ μέχρι τις 10 Ιουλίου κάτι που σημαίνει ότι αν μέχρι τότε, ο αθλητής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις διαθέσεις του, θα στραφούν σε άλλες λύσεις με τις οποίες ήδη έχουν γίνει προχωρημένες επαφές. Είναι ωστόσο γεγονός ότι ο Ιωακειμίδης (παρά τους συνεχείς τραυματισμούς του) βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη της παραμονής και όλοι αναγνωρίζουν την αξία του.

Τέλος, σε αναμονή της απάντησης νεαρού αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών, βρίσκεται η διοίκηση του Ερμή καθώς τα περιθώρια στενεύουν με δεδομένο ότι από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει όλοι οι ψηλοί (Αναγνωστόπουλος, Γεωργίτσης, Κασούρας).