Κοντογιάννης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες…»

kontogiannis_vasilis_koropi-nikiΜία απ’ τις πιο επικίνδυνες φετινές αποστολές καλείται να φέρει εις πέρας η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία την Κυριακή (30/3) στις 17:00 δοκιμάζεται στην σκληρή έδρα του Αγρινίου, στον πρώτο απ’ τους τέσσερις εναπομείναντες “τελικούς” που έχει μπροστά της η ομάδα μας.

Αν μη τι άλλο, οι δυσκολίες και οι “παγίδες” που μπορεί να κρύβει το αυριανό ματς για τους “κυανέρυθρους” είναι πολλές και ο Δημήτρης Γκόφας φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να τις επισημάνει και να τις αναλύσει στους παίκτες του. Εξάλλου, το Αγρίνιο είναι συμπαγές και “δεμένο” σύνολο με ποιοτικές μονάδες, ενώ τις τελευταίες αγωνιστικές είναι ανεβασμένο και δυσκολεύει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Γι’ αυτό και το τεχνικό τιμ της Νίκης συνέστησε υπομονή και εγρήγορση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης…

Ο αρχηγός της Νίκης Αμαρουσίου, Βασίλης Κοντογιάννης, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την κυριακάτικη (30/3) “μάχη” με το Αγρίνιο, επισήμανε: “Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μία απ’ τις ποιοτικότερες ομάδες της Γ’ Εθνικής με αρκετούς έμπειρους παίκτες και εξαιρετικό προπονητή, η οποία παράλληλα διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας. Η εμπειρία μας λέει ότι όλες οι μεταξύ μας αναμετρήσεις με το Αγρίνιο κρίνονται στις λεπτομέρειες, ορισμένες εξ αυτών και στην παράταση. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, σοβαροί και να μην χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο, αφού και το αυριανό ματς περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες… Για εμάς, είναι ακόμη ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, σε μία απ’ τις σκληρότερες έδρες του πρωταθλήματος για το οποίο προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα και έχουμε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του…”.