Κοντογιάννης: «Να τα δώσουμε όλα, χωρίς άγχος»

kontogiannisΣτην έδρα του πανίσχυρου Κορωπίου δοκιμάζεται 15/11, 17:00) η Νίκη Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, όπου θα προσπαθήσει να… τριτώσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, η αποστολή  θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το Κορωπί διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες με μεγάλη ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, όπως για παράδειγμα οι -επιπέδου Α1- Σκλάβος και Αγαδάκος, που έχουν αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα!

Ωστόσο, ο Γιώργος Κωλέτσης -που θα έχει γεμάτο “οπλοστάσιο”- και οι παίκτες του δεν έχουν τίποτα να χάσουν… Και είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους και να παλέψουν χωρίς άγχος για το τρίτο τους ροζ φύλλο στη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπως εξήγησε και ο αρχηγός της Νίκης Αμαρουσίου, Βασίλης Κοντογιάννης, στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

“Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αυριανού ματς. Ωστόσο, εμείς απ’ την πλευρά μας, είμαστε αισιόδοξοι, έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και… ό,τι προκύψει. Εξάλλου, στην αυριανή αναμέτρηση δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα έχουν το άγχος, οπότε πάμε για το καλύτερο δυνατό, δίχως πίεση και με απόλυτη προσήλωση στο πλάνο μας”, επισήμανε ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας και πρόσθεσε:

“Η φετινή σεζόν είναι αναγνωριστική και πρωτόγνωρη για εμάς, αφού τις προηγούμενες χρονιές είχαμε συνηθίσει να κυνηγάμε την άνοδο και όχι τη σωτηρία μας, όπως φέτος. Οπότε, θα πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι να προσαρμοζόμαστε ολοένα και περισσότερο στις απαιτήσεις της κατηγορίας”.