Κοπή του Πρωτοχρονιάτικου κέικ με ποδόσφαιρο και σουβλάκια!!

«Με μια κίνηση αλτρουισμού η Διοίκηση των Διόσσκουρων, ανήμερα του Αϊ Γιαννιού, αποφάσισε να διδάξει ποδόσφαιρο στους “ατάλαντους” αθλητές του Αντρικού τμήματος, με την είσοδο του νέου χρόνου.

Ο κόουτς (έτσι αυτοαποκαλείται!!) Αρης Χωλόπουλος, κουκουλωμένος σαν γιαπράκι κατάλαβε ότι το μπάσκετ δεν είναι για άντρες και αποφάσισε να “μονάσει”, στο πλάι του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Ρεάλ, επιτέλους δίδαξε στην ταπεινή Μπάρτσα πως παίζεται το τόπι και η σεμνή τελετή έληξε με την από κοινού απόφαση Διοίκησης και Αθλητών, να παρατήσουν το μπάσκετ και να δημιουργήσουν ποδοσφαιρικό τμήμα !!!».

Με αυτή τη χιουμοριστική εισαγωγή, το σάιτ των Διόσκουρων μας βάζει στο κλίμα που επικράτησε στη σεμνή αλλά και ζεστή συγκέντρωση της Διοίκησης με το Αντρικό τμήμα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στα γήπεδα 5×5 των Χωλόπουλου-Βαρυτιμίδη φιλοξενήθηκε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με δύο μικτές ομάδες, Διοίκησης (αγέραστη πρέπει να τονιστεί) και αθλητών (ατάλαντων, αλλά τι να κάνουμε!!) του Αντρικού τμήματος. Το τάιμινγκ άψογο, αφού με τη λήξη του ντέρμπι τα 80 σουβλάκια ήταν έτοιμα αλλά μόλις 60 πρόλαβαν οι καταπονημένοι αθλητές, αφού προηγήθηκαν 3 «αγριεμένα» πιτσιρίκια.

Ακολούθησε η κοπή του Πρωτοχρονιάτικου κέικ (στην Κοζάνη η πίτα είναι πίτα!!!!), από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μάρκου Τσιρέκα. Στη συντομότατη ομιλία του (παραδόξως μικρότερη των 95 λεπτών, καθαρά και χωρίς παρεμβάσεις) ευχήθηκε στον προπονητή και τους αθλητές του Αντρικού τμήματος υγεία και δύναμη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Παράλληλα, έθεσε ως ελάχιστο στόχο για τη νέα χρονιά, τη συμμετοχή των Διόσκουρων στη EUROLEAGUE 2013-14, θέτοντας όλους προ των ευθυνών τους (80 σουβλάκια ήταν αυτά!!).

Σύσσωμο το Σωματείο μας, εύχεται Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαμόγελο, σε όλους !!!!