Κορκοσούρας: «Είμαστε μια παρέα»

korkosourasΣτο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ μίλησε ο Δημήτρης Κορκοσούρας μετά την ήττα του Αιόλου Ταύρου από τον ΑΟΚ Χαλανδρίου, για την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ. «Ως ομάδα το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε όλα τα ματς, οπουδήποτε. Ετσι ήρθαμε και στο Χαλάνδρι, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι, στο τέλος» δήλωσε ο 33χρονος γκαρντ.

«To φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα δυνατή η κατηγορία. Δεν υπάρχουν ούτε έδρες, ούτε τίποτα. Παίζεις παντού για να κερδίζεις κι ό,τι καταφέρεις θα φανεί στην πράξη» πρόσθεσε ο Κορκοσούρας, υπογραμμίζοντας επίσης το ότι στον Αίολο Ταύρο δεν υπάρχει χρηματικό κίνητρο και το ότι όλοι είναι μια παρέα…

«Με όλα τα παιδιά είμαστε μαζί μια παρέα, να ευχαριστηθούμε όλα τα ματς θέλουμε, είμαστε καλοί φίλοι μεταξύ μας κι εκτός γηπέδου, όλοι μαζί χαιρόμαστε σε νίκες και στεναχωριόμαστε στις ήττες. Δεν υπάρχει το χρηματικό κίνητρο φυσικά, παρά μόνο να μπαίνουμε στο παρκέ, να παίζουμε μπάσκετ και αν μπορούμε κι είμαστε καλύτεροι, να νικάμε τους αντιπάλους μας».