Κόρφας: «Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

Με… κεκτημένη ταχύτητα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ η ΧΑΝΘ, η οποία  παραμένει αήττητη στο έπειτα από 11 αγωνιστικές.

Ο ιστορικός σύλλογος κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Γ’ εθνική και ο τεχνικός της ΧΑΝΘ, Τζον Κόρφας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του, ενώ μοίρασε τις δικές του ευχές για το χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Για το αήττητο σερί της ΧΑΝΘ:

«Από την αρχή της σεζόν ήξερα ότι έχουμε καλή ομάδα, όμως δεν περίμενα να κάνουμε 11 συνεχόμενες νίκες. Τα παιδιά δούλεψαν καλά μέχρι τώρα και τους αξίζουν μπράβο. Σε κάποια παιχνίδια είχαμε και λίγο τύχη κι ευτυχώς πάμε πολύ καλά. Στόχος από την αρχή ήταν η άνοδος, όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι ακόμα δεν τα καταφέραμε. Δεν τελειώσαμε ακόμα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε τώρα. Φέτος έχουμε την ευκαιρία γιατί κάτι πολύ καλό».

Για το επίπεδο της Α’ ΕΚΑΣΘ:

«Είναι καλό το επίπεδο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τη Γ’ εθνική. Όλες οι ομάδες παίζουν καλό μπάσκετ και κάθε αγωνιστική κρύβει μία έκπληξη. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Τις ευχές που κάνει για τις γιορτινές ημέρες:

«Εύχομαι το μπάσκετ να ανέβει ξανά εκεί που του αξίζει. Ελπίζω να δούμε καλές ομάδες και φυσικά οργάνωση. Επίσης εύχομαι ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα τόσο ως θεατή όσο κι ως παίκτες γιατί ο αθλητισμός είναι ωραίος. Θέλουμε ο κόσμος να βλέπει και να αγαπάει αυτό το άθλημα».