Κορωνίδης: «Ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα»

Η εμφάνιση του ήταν καταλυτική για τη νίκη του Περάματος επί του Αρκαδικού. Πλέον, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ο Αρης Κορωνίδης σε δηλώσεις του δίνει το… σύνθημα στη μάχη της παραμονής, ενώ αναφέρθηκε και στο… ιδιαίτερο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας.

«Η ομάδα βρισκόταν τις τελευταίες 40 μέρες μακριά από τον καλό της εαυτό και θέλαμε να επιστρέψουμε ξανά στις καλές μας εμφανίσεις. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό, είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του και τελικά βγήκαμε εμείς κερδισμένοι», είπε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και συνέχισε: «Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και με τον Νίκο το Μίχαλο, μας πείσμωσε και θέλουμε να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη».

Υστερα από αρκετούς μήνες ο Κορωνίδης θα βρεθεί στην Περιβόλα, αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλος: «Ο Απόλλωνας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για μένα θα είναι και ιδιαίτερο. Ήμουν τρία χρόνια παίκτης του Απόλλωνα και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Πάτρα.

Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να δουλέψουμε την τακτική μας, να μας βγουν στο παρκέ όσα σχεδιάζουμε και να είμαστε και λίγο τυχεροί».