Κοσμοσυρροή και τεράστια επιτυχία στο Χορό της ΚΑΠ!

“Βάφτηκε”… στα χρώματα της Αγίας Παρασκευής για ένα βράδυ το πασίγνωστο και εξαιρετικό κέντρο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ”, όπου η ομάδα μας πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία τον ετήσιο Χορό της και άπαντες το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Ο “ΧΡΗΣΤΟΣ” θύμισε το… κλειστό του Κοντόπευκου, αφού εκατοντάδες φίλοι της ΚΑΠ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έτσι δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά, να διασκεδάσουμε, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, αλλά και να αποδείξουμε ότι η ΚΑΠ έχει… παντού φίλους!

Τα πιρούνια… πήραν φωτιά, με τους προσκεκλημένους να τιμούν δεόντως το ποιοτικότατο μενού του “ΧΡΗΣΤΟΥ” και το κέφι όσο περνούσε η ώρα να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο!

Σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΠ έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Πρόεδρος Δημήτρης Κονταξής και ο Γενικός Γραμματέας Πάρις Καρδαράς, οι οποίοι… τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με κάθε τραπέζι ξεχωριστά και ευχήθηκαν υγεία, ανανεώνοντας αρχικά το ραντεβού για τα επόμενα δύο εντός έδρας ματς με Ηράκλειο (16/3) και ΟΦΗ (23/3) και μετέπειτα για την… επόμενη ετήσια μάζωξη, αλλά και οι Έφοροι των Ακαδημιών και τα υπόλοιπα Μέλη του ΔΣ.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της ΚΑΠ -είτε μόνοι είτε… συνοδευόμενοι- έδωσαν εξίσου βροντερό παρών, ωστόσο η απουσία του… “αρχιτέκτονα” της ομάδας Νίκου Χατζηπανηγύρη -λόγω βαριάς ίωσης- ήταν αισθητή, αν και το προπονητικό του έτερον ήμισυ Νίκος Διδάχος έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει το κενό (σ.σ. όπως εξάλλου και στο κλειστό του Ζωγράφου λίγες ώρες πριν)…!

Δυναμική ήταν και η παρουσία του τεχνικού τιμ των Ακαδημιών, με… μπροστάρη τον Επικεφαλής Ακαδημιών Γιάννη Θεολογίτη (ο οποίος λόγω εργασιακών υποχρεώσεων έκανε… εντυπωσιακή είσοδο σε προχωρημένη ώρα) και τους συνεργάτες του, Μπάμπη Τσιαντή, Τάσο Καρδαρά και Γιώργο Γεωργακόπουλο (σ.σ. οι Αντώνης Μπάκας και Ευρυπίδης Καπαδουκάκης απουσίαζαν λόγω εργασίας). Μάλιστα, ο προπονητής των Παιδικών τμημάτων Μπάμπης Τσιαντής… πήρε τους αθλητές του και “έπιασαν” ένα τραπέζι μόνοι τους -ακριβώς δίπλα από την εξαιρετική ορχήστρα που έδινε το ρυθμό όλο το βράδυ- δείγμα του πόσο “δεμένοι” είναι, δείγμα του ότι η ΚΑΠ είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

“Παρών” βροντοφώναξαν και αρκετοί αθλητές των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής, αλλά και οι Παλαίμαχοι αθλητές μας. Ωστόσο, οι σημαντικότερες πιθανόν παρουσίες στο Χορό της ΚΑΠ ήταν εκείνες των ΓΟΝΕΩΝ των αθλητών μας και των εκατοντάδων ΠΙΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ της ομάδας μας, που απέδειξαν ότι βρίσκονται στο πλευρό της και συμπαραστέκονται κάθε στιγμή!

Τον ετήσιο χορό της ΚΑΠ τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς με την παρέα του, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Τσιαμπάς, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, όπως και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων, η Έφη Καψοκεφάλου, ο Γεράσιμος Βλάχος, κ.α..

Από τον Χορό της ΚΑΠ δεν έλειπαν βέβαια ούτε οι Χορηγοί της ομάδας μας, με τον Λευτέρη Παθιάκη (PLIOMETRICA) μάλιστα να κάθεται… πρώτο τραπέζι πίστα! Το παρών έδωσε και ο διακεκριμένος γιατρός της ΚΑΠ Ζακ Μελάγιες.

Παράλληλα, μέσω της λαχειοφόρου μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα στους τυχερούς παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε θερμά το κέντρο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ” και τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καμπάνη για την παραχώρηση του χώρου, την αρτιότατη εξυπηρέτηση και συνεργασία από μέρους του, αλλά και την άψοξη εξυπηρέτηση από τους υπαλλήλους του.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους καλούμε να είναι στο πλευρό της ΚΑΠ σε κάθε εκδήλωσή της είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου!