Κούτουλας: «Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας»

KoutoulasΗ είσοδος του στο παρκέ άλλαξε τα δεδομένα αγωνιστικά και παρέσυρε όλο τον Ιωνικό Νικαίας σ’ έναν ρυθμό που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το Ηράκλειο. Ο λόγος για το Νίκο Κούτουλα, ο οποίος πήρε άριστα οργανωτικά, ενώ ήταν σπουδαίος και στα «εκτελεστικά» του καθήκοντα.

«Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και στα δυο σημεία του γηπέδου, αμυντικά και επιθετικά. Κερδίσαμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που ήταν αήττητος ως εκείνη την στιγμή. Μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες και αυτό το γεγονός δίνει μεγάλη αξία στη νίκη μας» υποστήριξε μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ιωνικού ο Νίκος Κούτουλας.

«Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι αυτό. Σίγουρα όταν παίζεις με τον πρώτο έχεις ιδιαίτερο κίνητρο, πόσο μάλλον όταν είναι αήττητος» επισήμανε ο 29χρονος γκαρντ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξηγήσει τον λόγο που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έριξαν στο… καναβάτσο το Ηράκλειο.

Ο κόσμος έδωσε την ώθηση που χρειάζονταν οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και ο Κούτουλας δεν το λησμονεί. «Ο κόσμος μας είναι η σταθερή αξία του Ιωνικού και αυτό τα λέει όλα» επισημαίνει ο ταχύτατος γκαρντ της ομάδας της Νίκαιας.

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας μπάσκετ είναι πάντα δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δεν λείπει από τις αναφορές του έμπειρου γκαρντ.

«Από την αρχή της χρονιάς ως τώρα ο πρόεδρος κ. Βαρουξάκης είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Έχει φροντίσει όλα τα θέματα να είναι λυμένα και να ασχολούμαστε μόνο με το μπάσκετ κάτι που είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά την λειτουργία μας και την πορεία σ’ ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής» υπογράμμισε ο Νίκος Κούτουλας.

Η αναμέτρηση με το Ηράκλειο αποτελεί ήδη παρελθόν και στο μυαλό παικτών και τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ήδη ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης.

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Όπως βλέπουμε στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να φτάσουμε στη νίκη» κατέληξε ο άσος της ομάδας της Νίκαιας.