Κοτσάτος: «Η επιστροφή της “Βασίλισσας” στη φυσική της θέση»

kotsatos-alexiouΟχι μία αλλά δύο πίτες έκοψε σήμερα (7/2) ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με το φλουρί στην πρώτη πίτα να βρίσκεται ανάμεσα στο κομμάτι του Χριστού και της ομάδας, ενώ στη δεύτερη ο τυχερός ήταν ο Ειδικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Γιώργος Κατσαδήμας.

Ο πρόεδρος της “Ενωσης” κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στον μοναδικό στόχο της ομάδας, ενώ αποκάλυψε και την προσπάθεια που γίνεται για να μεταδοθούν τηλεοπτικά κάποιοι αγώνες: «O στόχος είναι ένας. Η άνοδος και η επιστροφή της Βασίλισσας στη φυσική της θέση, την Α1. Η διοίκηση κάνει όλες τις ενέργειες για να μπορούμε να στεγαστούμε του χρόνου σε ένα μεγάλο και ωραίο γήπεδο. Για να μπορεί και ο κόσμος να χαρεί την επάνοδο της Βασίλισσας στην Α1. Γίνεται επίσης προσπάθεια και είμαστε κοντά στο να μεταδοθούν κάποια ματς και τηλεοπτικά, αρχής γενομένης από αυτό με την Καβάλα. 
Θέλω από εσάς παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που είχαμε φέτος να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και στη συνέχεια και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την επάνοδο της Βασίλισσας στην Α1.Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους σας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για το γήπεδο: «Δεν θα συμφωνήσω με τον κ.Κοτσάτο που είπε ότι ευχόμαστε να ανέβει στην Α1 η Βασίλισσα. Αυτό πρέπει να έχει τελειώσει και μαθηματικά μέχρι τις 20 Απριλίου, θα έχουμε πάρει την διαφορά που θέλουμε τότε και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στις 10 Μαΐου να είμαστε χαλαροί. Προσπαθούμε πολύ για το γήπεδο του χρόνου, αλλά και να μην επιτευχθεί καλά είμαστε και εδώ στα Άνω Λιόσια. Καλή χρονιά σε όλους σας».

aek-pita