Κοτωπόδης: «Θέλουμε χρόνο να γίνουμε ομάδα»

katwpodisΜετά από τρία χρόνια ως άμεσος συνεργάτης του Ντίνου Καλαμπάκου, ο Κώστας Κατωπόδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου, δεχόμενος την ως μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Ο ταλαντούχος προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ανέφερε πως ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του.

Αναφορικά με την αυριανή (8/10) πρεμιέρα με τον ΓΣ Λάρισας στο κεκλεισμένων των θυρών Μετς ανέφερε: «Εμείς ουσιαστικά είμαστε μια ομάδα 10 ημερών, με τις τελευταίες προσθήκες να έρχονται χθες (6/10) και να προπονούνται για πρώτη φορά. Σαφέστατα εμείς τα πρώτα τρία παιχνίδια τα τοποθετούμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, με την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι το φαβορί για τη νίκη, συμφωνώντας με τις δηλώσεις του συναδέλφου για ευνοϊκή πρεμιέρα για αυτούς. Εμείς θέλουμε χρόνο να γίνουμε ομάδα, ενώ δεν μας ευνοεί ότι το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, όλοι οι παίκτες μου, εκτός από τον Μήτσιαλο που δεν προπονείτε λόγω ίσως, είναι διαθέσιμοι, και θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση».

Αναφορικά με τις νέες προσθήκες: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την διοίκηση που πραγματοποίησε τις επιθυμίες μου. Τόσο ο Καράβολας όσο και ο Σκούφης είναι ποιοτικοί αθλητές, και αναμένεται να αποτελέσουν άξονες του παιχνιδιού μας».

Άμεσος συνεργάτης του Κώστα Κατωπόδη θα είναι ο Θοδωρής Ορφανίδης.